Hovudside

Hvordan Grow Corn Med Navy Beans

by Walther

Hvordan Grow Corn Med Navy Beans

Voksende mais med marineblå bønner er en idé som kan dateres tilbake til indianerne. De vokste de to sammen, ikke bare for å spare plass, men for å være ledsagere til hverandre. Mais stilker fungere som en støttestang for dine marineblå bønner for å klatre på. I sin tur, bønner gi nitrogen for kornet å vokse seg sterk. Indianerne også plantet squash sammen med mais og marinen bønner. Når inkludert squash, kalles det tre søstre.

Bruksanvisning


•  Dig eller rototill din hage. Legg 3 til 4 inches av kompost til jorda og gjør den om til jord. Komposten legger næringsstoffer til jord som mais og marinen bønner trenger.

•  Lag en sirkel som er 12 inches i diameter. Fjern noe av jordsmonnet i sirkelen og hoper det langs utsiden omkrets, noe som gjør sirkelen vedlagt. Gjør denne ryggen ca 6 inches høy. Danne så mange hauger eller bakker som du ønsker eller trenger, forlater 16 inches mellom hver enkelt.

•  Plant to mais frø, linjeavstand 2 inches fra hverandre, i sentrum av haugen eller bakke. Du kan plante dem i jorda ved hjelp av pekefingeren. Presse dem ned i jorda til dybden av din knoke eller ca 2 inches.

•  Plass 6 navy bønne frø jevnt rundt den indre kanten av 6-tommers skjerm med høy åskam. Skyv frøene i jorda ved hjelp av pekefingeren, bare denne gangen gjør dem så dypt som din første felles.

•  Dekk marineblå bønner og mais frø med jord. Tamp jorda lett med hånden så frøene er i kontakt med jord.

•  vannet mais og marinen bønne frø grundig. Hold jorden fuktig til frøene spirer og begynner å vokse. Vanning en gang om dagen i morgen er vanligvis tilstrekkelig. Etter at de vokser, kan du kutte ned på vanning og vann når jorda begynner å tørke. Ikke la jorda tørker helt ut, eller det vil understreke dine mais og marineblå bønneplanter. Når plantene er stresset, har de ikke produsere godt.

•  Ta en mais plante i hver haugen når kornet er ca 4 inches høy. Velg den minste eller svakeste.

•  Ta 3 av dine navy bønne planter, også velger den minste og svakeste av de seks du sådde. Legg mulch rundt plantene til skygge bakken, bidra til å holde på fuktigheten og holde ugress i å vokse.