Hovudside

Propan Tank Flytende Monteringsmetoder

by Walther

Mange huseiere slå til propan drivstoff til å drive hver dag husholdningsapparater, for eksempel ovn og vaskerom tørketrommel. Storskala propanflasker krever spesielle monteringsmetoder for en trygg og langsiktig forsyning av flytende propan.

Over bakken Tank Montering


Installasjonen av en over bakken propan tank krever hus til å legge en konkret pad som en monteringssokkelen. Basens plassering må bestemmes av en profesjonell installasjonsbedrift; spesifikke sikkerhetsavstand krav - fra hjemmet til tanken - er pålagt av lokale myndigheter. Når puten er på plass, vil installasjonsprogrammet plassere og vatre propan tank på betong, fullføre montering installasjon.

Jordisk tankmontering


Montere en underjordisk tank i en 5-fot bred, 12 meter lang, og 5-fot-dypt hull. Tanken må hvile på en 12-tommers-tykt lag av sand. I tillegg har huset kuppel, som strekker seg fra toppen av propan tanken, bør strekke seg over bakken med 1 til 3-inches.

Betraktninger


Selv om underjordisk montering er visuelt tiltalende for en eiendom, evne til å betjene tanken er fortsatt vanskelig. Når du vurderer en propan tank installasjon, ta fremtidige vedlikeholdsarbeidskostnader i betraktning før den endelige avgjørelsen.