Hovudside

Hva er MOFGA / USDA sertifiserte økologiske urter?

by Walther

Hva er MOFGA / USDA sertifiserte økologiske urter?

Kokker i de beste restaurantene oppsøke økologiske urter og andre ferske ingredienser for sine retter. Den molekylære prosess som produserer smaken er mer kompleks og konsistent i organiske urter, noe som resulterer i bedre smak sammenlignet med konvensjonelt dyrket urter. Økologiske urter er potensielt sunnere, også, som de er dyrket uten kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel. De er også bra for miljøet og nytte lokale økonomier og arbeiderne som støtter dem.

Definisjon av Organic


Ifølge US Department of Agriculture Agricultural Marketing Service, er en organisk urt en voksen uten kjemiske sprøytemidler eller petroleumsbaserte eller kloakkslam basert gjødsel. Urten må ikke ha blitt genmodifisert eller utstrålt. Generelt tillater loven produsentene å bruke naturlige stoffer i økologiske produkter; det forbud syntetiske stoffer, med noen unntak.

USDA Agricultural Marketing Service


USDA Agricultural Marketing Service (AMS) utvikler standarder for økologisk produksjon av landbruksprodukter innen fem råvareområder. Urter faller inn under frukt og grønnsaker varegruppe. AMS er også ansvarlig for å administrere USDA Organic sertifiseringsprogram. Som en del av denne plikten, akkrediterer AMS sertifiserings agenter i USA og i utlandet. Ifølge USDA, disse midler inspisere organiske operasjoner for å sikre at de oppfyller USDA-forskriftene.

Maine Organic Farmers og Gardeners Association


MOFGA regningene seg selv som landets største og eldste organisk organisasjon. Dens oppgave er å støtte bygdesamfunn og lokal matproduksjon ved å hjelpe bønder og gartnere dyrke økologisk mat og fiber. Dermed hjelper det også å beskytte miljøet mot kjemikalier og uansvarlige jordbruk praksis. Som en AMS agent, er MOFGA godkjent for å inspisere og sertifisere produkter under USDA Organic program.

USDA Organic Seal


Du finner det USDA Organic forseglingen på urt emballasje selv eller på skilt i nærheten viser av økologiske urter. Produkter med etiketter som sier de er "100 prosent organisk" må inneholde alle økologiske ingredienser. "Organisk" produkter skal være 95 prosent organisk. Bearbeidet mat, som blandet krydder, kan ha bare 70 prosent økologiske ingredienser og fortsatt har "laget med organiske ingredienser" på sine etiketter. Emballasjen kan ikke vise USDA Organic segl med mindre de er 95 prosent organisk. Urter med etiketter som sier at de er "naturlig" er ikke nødvendigvis økologisk. Du bør anta at enhver urt som mangler en USDA Organic forsegling ikke er økologisk.