Hovudside

Hvor lenge du suge Hyacinth Seeds Før Planting Do?

by Walther

Hvor lenge du suge Hyacinth Seeds Før Planting Do?

Hyasinter er vårblomstrende løker som produserer klokkeformede blomster på høye 6- til 8-tommers toppene. Blomstene blomstrer år etter år på de samme plantene, men har en tendens til å produsere mindre blomstrer som deres stammer vokse lenger, selv om deres duft forblir upåvirket. Hyacinth pærer er plantet i høst i grupper. Det er ikke lett å forplante blomster fra frø, og det tar tre til seks år for planter dyrket fra frø til blomst. Heise frø er hardt belegg og bør være fuktet i 48 timer før planting for å hjelpe spireprosessen.

Økende Hyasinter fra frø


Hyasinter er hardføre stauder som er best og mest formert med pærer. De nye pære forskyvninger er skilt og plantet igjen i høst. Selv frø brukes, er dette vanligvis ikke en foretrukket metode fordi det tar mange år for plantene å gå fra frø til blomst. Seeding metode for hyasinter brukes kun for å skape nye varianter av planten. Frøene av mange blomster inkludert Hyacinth kan være gjennomvåt og presprouted før de er plantet. Hard-belagt frø som Hyacinth er dynket i ca 48 timer i vanlig vann. Da de er plassert i et enkelt lag mellom fem på seks lag av fuktige papirhåndklær. Frøet inneholder papirhåndklær deretter plasseres i en utette plastpose og oppbevar det på et sted på kjøkkenet. De behøver ikke å være plassert i kjøleskap. Noen frø kan begynne å spire i tre eller fire dager, mens andre kan ta noen uker. Fjern spirer og plante dem en halv tomme dypt i et solrikt sted. Jorda må holdes fuktig, men ikke våt.

Økende Hyasinter fra Lyspærer


Hyasinter er ganske lett å vokse og deres pærer må være plantet i høst. Størrelsen av blomstene avhenger av størrelsen av pærene plantet. Pærene bør plantes åtte inches dyp med sine spisse enden oppover. De bør være fordelt omtrent 3 til 4 inches hverandre og i grupper. De trives best i sol eller delvis skygge i rike, løs og godt drenert jord. Etter planting pærene, de må vannes og dekket med en 2-tommers-tykke mulch lag som strimlet bark. Når blomstene begynner, vises de først som lysegrønne knopper. Disse skyter opp som blomster i løpet av få dager. Hyacinth pærer skal håndteres med forsiktighet da de kan irritere øyne og hud. Det anbefales å bruke hansker ved håndtering av pærer. Plantene blir sjelden plaget av sykdommer og insekter. Når blomstringen er over bladene trenger å gulne naturlig før bladverket er kuttet ned til grunnen. Pærer kan bli liggende i bakken for vinteren i kaldere temperaturer eller fjernes og lagres for å plante om våren.