Hovudside

Slik installerer en One-Piece Tub & Shower Single-håndtak tappekran

by Walther

Slik installerer en One-Piece Tub & Shower Single-håndtak tappekran

En ett stykke badekar og dusj kombinasjon single-håndtak tappekran monteres rett på dusjvegg til din eksisterende avløp. Den er designet for å operere med bare ett håndtak, men å installere denne dusjen er lik installere tre-håndtak dusj enheter. Å ha bare ett håndtak for å installere gjør prosessen raskere og enklere.

Bruksanvisning


•  Installer kassetten inn i kroppen av dusj ventil, som er den runde ligaen inne i dusjvegg, ved å stille opp de rillede kanter av kassetten etter sporene i sidene av ventilhuset. Skyv kassetten helt inn i ventilhuset med hendene inntil kanten er i flukt med kanten av ventilhuset.

•  Finn de to patron klippet hull på toppen av ventilhuset og sett kassetten klippet inn i hullene. Dette sikrer kassetten på plass. Hvis patronen bruker skruer for å holde den på plass det vil ha hull på toppen av det, sette inn og træ patron skruer inn i disse hullene med en skrutrekker for å holde kassetten på plass. Hvis patronen bruker beholde nøtter og et panser for å sikre det på ventilhuset, træ dem på og stram dem for hånd.

•  Installer håndtaket adapter og tube stopp, som er en krom ermet, ved å montere dem over kranen kassetten. Dette gjelder bare for kraner som bruker en stopp tube kit, som de fleste Moen modell kraner. Delta kraner, for eksempel ikke bruke denne delen; de har en krom ermet som glir over patronen. Passer dette over patronen på samme måte.

•  Plasser gips vakt, inkludert en runde plastplateformet del med kranen, over patronen og gjøre det flush med veggen rundt. Installere gips, hvis det er nødvendig, ved å merke og klippe et hull i gips ark for å passe rundt gips vakt. Montere gips til veggen med gips skruer og en effektdriver.

•  Skyv trim stykke over kranen kassetten og stram begge trim stykke skruene med en skrutrekker. Skruene er gjenget inn to hull på siden av dusjen ventillegemet.

•  Trykk håndtaket på enden av kassetten og trekk håndtaket justeringsskruen med en umbrakonøkkel. Settskruen går i den nedre kant av håndtaket.