Hovudside

Informasjon om North Carolina State Flower

by Walther

Informasjon om North Carolina State Flower

Et landskap treet for alle fire årstider, ble blomsten av kornell (Cornus florida) utpekt som den offisielle statlige blomst av North Carolina av generalforsamlingen i 1941. Den blomstrende Dogwood treet er en av de mest utbredte trær i North Carolina og kan bli funnet voksende i hele staten fra fjell til kyst. Blomstene er oftest snø hvit, men kan også være nyanser av rosa eller rødt.

Beskrivelse


Blomsten av Dogwood består av fire petal-lignende bracts rundt en klynge av små gule blomster. Hver bract er omtrent 1 til 2 inches lange og er obovate eller egg-formet, med den smale ende nederst. Vanligvis har den hvite blad en kløft ved spissen av hver bract. Blomstene vises i tidlig på våren og sist inn i sommeren. Lyse røde fotballformede frukt følger blomstene og kan vare til vinter.

The Tree


Ornamentale Dogwood treet er også kjent som den amerikanske Dogwood og Blomstring Dogwood. Den løvtrær kan vokse 15-40 meter i høyden og bredden er vanligvis større enn sin høyden. Et medlem av Kornellfamilien familien har Dogwood treet en tykke stammen, en rundet krone og er innfødt til Nord-Amerika. Alle deler av treet, inkludert blomstene er gunstig for deres dyreliv verdi.

Bruksområder


Ifølge Floridata nettside, er det blomstring Dogwood en av de mest populære dekorative trær. Det blir ofte brukt i landskaps som en innramming eller bakgrunn treet. Blomstene er blant de tidligste av våren blomstrer og er som regel i full blomst for 2 til 3 uker.

Spesifikasjoner


Den blomstrende Dogwood har en tett krone og gir mye skygge. I tillegg er tre liten av vekst og kan brukes i liten yards.The blomstring Dogwood er vanligvis en understory tre i en skog av hardtre trær eller på kanten av furuskog. Den vokser best i delvis skygge i sør, men tåler full sol i nord.

Betraktninger


En sopp sykdom har vært å påvirke blomstring Dogwood henhold til Floridata nettside. Først oppdaget i 1970, har sykdommen spredt seg over store deler av kornell utvalg av 1990-tallet. Selv om sykdommen kan drepe en blomstring Dogwood i 2 til 3 årene, dogwoods vokser ute i det fri med tilstrekkelig luftsirkulasjon og sollys, er vanligvis ikke påvirket.