Hovudside

Tips for å få Flekker Out of Klesvask

by Walther

Tips for å få Flekker Out of Klesvask

Fjerne flekker fra klær er ofte en vanskelig oppgave. Når du blir konfrontert med en flekk, er det vanskelig å vite nøyaktig hvordan du fjerner det, den beste måten å vaske det og retten vanntemperatur å bruke. I tillegg svarer noen stoff best å håndvask fordi maskinen kan skade den. Avhengig av hvilken type flekk, vurdere noen tips for å hjelpe deg å fjerne det fra tøyet.

Permanent Ink


Permanente blekk flekker er noen ganger plagsom. Du har sikkert jobbet med dette på et eller annet tidspunkt, spesielt hvis du har barn. Du kan prøve et par ting å fjerne flekken. En måte å fjerne det er å spraye den permanent blekk flekken med hårspray. Suge den godt med hårspray, og la hårspray sitte på flekken i ca 10 minutter før du vasker den i veldig varmt vann.

Sjokolade


Hvis du søler sjokolade på en lys skjorte, kan du tror at det er ødelagt. Overraskende, kan du ofte fjerne sjokolade flekker ved ganske enkelt å vaske klær som vanlig. Hvis det ikke er tilfelle, gjør en lime ut av boraks og kaldt vann, suge elementet i en time og vask det som vanlig. Ingen konkrete målinger er nødvendig; bland i vann til boraks danner en lime.

Kaffe


En måte å fjerne en kaffe flekk fra klær er å blande en eggeplomme med varmt vann. Bruk en hvit klut for å bruke noen av blandingen til den. Bearbeid kaffe flekken med kluten til flekken er borte. Når du har fjernet flekken, vaske klær elementet som vanlig.

Blod


Blodflekker er noen ganger vanskelig å fjerne fra klær. Ett vaskeri tips for å fjerne blodflekker er å vaske elementet i kaldt vann. Hvis flekken er spesielt motstandsdyktig, legge til ca tre dråper ammoniakk til vaskemaskinen. Hvis dette ikke fungerer første gang, prøv å vaske i kaldt vann en annen gang eller to, og blodet flekken bør løfte.