Hovudside

Hvordan rengjøre en semsket Coat

by Walther

Hvordan rengjøre en semsket Coat

Mens utseendet og følelsen av en semsket jakke kan være hinsides luksuriøse, er omsorg og rengjøring av det ikke. Suede er en type skinn som kommer fra lam og kalver og regnes for å være mye mer fleksibel enn vanlig full skinn. Rengjøring disse Pertentlig strøk kan være en hodepine, men det kan gjøres med litt forsiktighet.

Bruksanvisning


•  Bruk en semsket pensel eller en tannbørste til å børste ut lur av semsket skinn. Dette vil bidra til å fjerne eventuelt løst smuss og rusk fra pelsen.

•  Bruk en semsket viskelær for å slette de fleste riper og flekker. Blot opp søl umiddelbart og la dem tørke før du bruker viskelær for å fjerne rest. Hvis du ikke tilfeldigvis har en semsket viskelær, kan du bruke en vanlig blyant viskelær.

•  Kjøp en spray-on semsket beskytter og følg produsentens anvisninger nøye. Dette vil bidra til å beskytte din frakk fra fremtidige søl og skitt.

•  Ta en stearin søl på jakken din ved å plassere den i fryseren i minst en halv time før du tar den ut og forsiktig skrape voks unna med en plastkaret.

•  Påfør en liten mengde hvit eddik til en ren myk klut og tørk forsiktig bort organiske flekker som kaffe eller te. Ikke mette området som fuktighet av noe slag er ikke bra for semsket skinn. La området tørke og fluff lur tilbake opp med semsket pensel.

Tips og advarsler


  • Hvis pelsen er skitnere enn du kan rense deg selv, vil du trenger for å ta det til et renseri.