Hovudside

Hva er den billigste Hjem Alarm System?

by Walther

Hva er den billigste Hjem Alarm System?

Hjem alarmsystemer beskytte deg og din familie ved å varsle deg om at det finnes noen utenfor hjemmet. Mens high-end systemer kan operere via fjernkontroll, varsle polititjenestemenn automatisk, og gi dekning for hele hjemmet og verksted, billig hjem alarmer likevel gi grunnleggende beskyttelse til en brøkdel av prisen.

Bevegelsessensorer


Den billigste hjem alarmsystem, uten å ta hensyn funksjoner eller effektivitet, er en grunnleggende bevegelsessensor. Disse sensorene, som inkluderer optiske sensorer som registrerer bevegelse når de er slått på og høyttalere som produserer en alarmlyd, koster mindre enn $ 20 i noen tilfeller. Mer avanserte bevegelsessensorer koster mellom $ 20 og $ 100. I hvert fall vil bevegelsessensoren varsle deg om bevegelse i et område av hagen din der du har en sensor installert. Flere sensorer kan dekke ditt hjem omkretsen og gjøre det umulig for noen å nærme seg et vindu eller dør ukjent for deg.

Front Door Systems


Full-funksjonen hjem alarmsystemer dekker et bredt spekter av priser. Den billigste er de som bare overvåke en single point of entry, vanligvis inngangsdøren din. Disse alarmene, som bruker veggmontert styrekonsoll, vanligvis koster flere hundre dollar. I motsetning til bevegelsessensorer, de er fulle alarmsystemer, inkludert muligheten til å aktivere og deaktivere alarmen fra konsollen. Hjem alarmsystemer blir dyrere når du legger til dekning for ekstra dører, vinduer og integrerte bevegelsessensorer.

Systemer Uten Kontrakter


Noen av de billigste hjem alarmsystemer, over lang tid, er de som kommer uten servicekontrakter. I noen tilfeller alarm installasjon selskaper tilbyr gratis alarmsystemer, gratis installasjon og andre fordeler i bytte for å signere en langtidskontrakt. Disse kontraktene kan vare i flere år, og krever at du betaler en månedlig overvåking avgift for at systemet skal være aktiv. Dette betyr at du faktisk betaler for den påståtte gratis alarm i løpet av mange måneder, som vanligvis resulterer i en høyere totalkostnad. Kontrakt frie systemer, også de som ikke har månedlige avgifter eller overvåkingstjenester, er mye billigere i det lange løp.

Kostnads ​​Betraktninger


Når du sammenligner priser på hjemme alarmsystemer, kan det første nummeret du støter ikke være nyttig for å gjøre en beslutning. Noen alarmsystemer krever profesjonell montering, noe som kan bli dyrt hvis alarmene koble til ditt hjem elektriske ledninger eller telefon system. I andre tilfeller vil et hjem alarmsystem gjøre deg kvalifisert for en rabatt på din huseiere forsikring, noe som kan gjøre en dyrere alarm rimelig. Snakk med din forsikring leverandøren og be om installasjonskostnader og overvåkings avgifter før du velger en alarm på et budsjett.