Hovudside

Hvordan rent svømmebasseng Sides

by Walther

Svømmebassenger har lenge vært en kilde til rekreasjon og avslapning for familier over hele landet. For å forbli brukbare, men vanlig svømmebasseng vedlikehold må utføres i løpet av året. Dette inkluderer rutinemessige oppgaver som å sjekke klor nivåer og tømming skimmer kurver og mer kosmetiske prosedyrer som for eksempel å fjerne kalsium bygge opp fra flisene som omgir kanten av bassenget. Fjerning av denne oppbyggingen er en relativt enkel prosess og i stor grad kan legge til estetisk utseende av svømmebassenget.

Bruksanvisning


•  Bruk en liten fuktig svamp til å tørke av så mye av kalsium bygge opp som mulig fra fliser på sidene av bassenget. Dette vil forberede flisene for en mer grundig rengjøring.

•  Bruk en pimpstein i individuelle fliser å forsiktig buff bort noen kalsium bygge opp som er synlig. Bruk en sirkulær bevegelse for å fjerne så mye å bygge opp som mulig.

•  Bruk en sprayflaske med vanlig vann fra springen for å vaske bort overflødig kalsium bygge opp fra flisen som du gjør din vei rundt kanten av hele bassenget. Tørk av flisen med et tørt håndkle.

•  Hvis du ikke er fornøyd med resultatet, kan vaskemaskinen makt må brukes for å fjerne eventuelle gjenværende kalsium bygge opp som er vanskeligere å fjerne. Følg instruksjonene for strøm vaskemaskinen forsiktig for ikke å skade fliser eller selve bassenget.

•  Bruk en ren, tørr håndkle igjen for å tørke av flisene på sidene av svømmebassenget. Bruk pimpstein på regelmessig basis, for å minimere gjentakelse av ekstra kalsium bygge opp i fremtiden.

Tips og advarsler


  • Sørg for å kjøpe riktig type pimpstein laget spesielt for svømmebassenger og ikke en som er brukt i bath.Use tjenester av en profesjonell makt vaske selskapet hvis du ikke er komfortabel å håndtere store verktøy.
  • Bruke en lav-styrke power vaskemaskin ved rengjøring; en høyere styrke power vaskemaskin kan skade svømmebasseng tiles.Do ikke altfor skrubbe flisene med pimpstein, som flisene kan bli skadet i prosessen.