Hovudside

Slik fjerner Mugg med høytrykksspyler

by Walther

Soppdannelse begynner og sprer på fuktige, mørke overflater som murstein og vinyl ytterkledning eller sement og steinvegger. Fjerne mugg med en høytrykksvasker krever visse innstillinger for utstyret for å unngå skader på overflatene. Mugg fjerning krever også skrubbing med en syre renere som dreper soppen så høytrykksvaskeren kan skylle den bort. Med de riktige innstillingene og prosedyrer, kan du fjerne mugg med høytrykksspyler.

Bruksanvisning


•  Fest høytrykksvasker til din utenfor vannkran eller slangen i henhold til instruksjonene for utstyret. Slå innstillingen til lave til moderate for flater som vinyl, murstein eller stein.

•  Stand 4 til 8 meter fra overflaten og slå høytrykksvaskeren på. Unngå sikter munnstykket opp noe som kan føre til at vann siver bak vinyl ytterkledning. Rett dysen i øyehøyde og starte på toppen, feiing munnstykket frem og tilbake som du kommer ned. Spray hele mugg område, og slå høytrykksvaskeren av.

•  Fyll en bøtte 3/4 full av vann og resten av veien med hvit eddik. Fukt en skrubb børste med eddik blandingen og bruke den til mugg. Skrubb mugg, løsne den fra overflaten.

•  Slå på høytrykksvaskeren på og skyll mugg fra overflaten. Fjern alle mugg og eddik.