Hovudside

Hvordan Clean Scale Innskudd fra en varmtvannsbereder

by Walther

Hvordan Clean Scale Innskudd fra en varmtvannsbereder

Varmtvannskjel, som noen store apparatet, trenger sporadisk rutinemessig vedlikehold for å fortsette arbeidet på full kapasitet. Dette gjelder spesielt hvis du har hardt vann, noe som fører til avleiringer å danne inni kjele. Selv om det er skala-oppløsning løsemidler tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker og kjøpesentre, hvit destillert eddik og eple cider eddik er både surt nok til å rense skala fra din varmtvannsbereder og er mer økonomiske alternativer til de dyre løsemidler.

Bruksanvisning


•  Slå kjelen av og lukke røret over den for å stoppe strømmen av vann. Dette røret har en spak som du slår mot klokken for å lukke det.

•  hode til nærmeste kranen og åpne varmtvannsventil. Undersøke bunnen av kjelen og finne hva som ser ut som en kran. Fest en slange til kran og kjøre det utenfor eller til et avløp. Bruk en skiftenøkkel for å åpne kran og vente på kjelen til avløp.

•  Lukk kran og varmtvannskranen når kjelen er tom og undersøke toppen av kjelen. Finner den store bolten på midten av toppen av kjelen, og fjerne den med en skralle. Slip bolten ut for å lage en åpning.

•  Fyll kjelen med mellom 6 og 10 liter enten hvit destillert eddik eller eple cider eddik. Erstatte bolten og la eddik sitte i kjelen over natten.

•  Åpne røret over kjelen og la den være åpen for 6:56 minutter. Åpne varmtvannskranen og spissende å la kjelen avløp. Lukke kranen og spigottkoplinger når eddik stopper drenering. Fyll kjelen i ytterligere 4-7 minutter og tøm den igjen. Hvis du ser partikler eller en eddik lukt etter fylling og tømming andre gang, gjenta prosessen til vannet kommer ut ren.

•  Lukk kranen og stuss, deretter fylle kjelen i en halv time før du slår den på igjen.