Hovudside

Hvordan finne en Hole i en Aboveground svømmebasseng

by Walther

Hvordan finne en Hole i en Aboveground svømmebasseng

Fundameter basseng strukturer utnytte en plast vinyl ark, eller liner, for å inneholde bassenget kropp av vann. Et hull som ligger i et område av liner på eller under vannlinjen lekker vann ut til området rundt bassenget. Små basseng leker, skarp rusk som steiner eller uforsiktig svømmere alle forårsake hull i en pool liner struktur. Oppdager hull i en over bakken pool gjør reparasjoner for å begynne på hullet, beskytte området rundt bassenget fra vannlekkasje og bevare vann for svømmere i bassenget.

Bruksanvisning


•  Ta på vernebriller eller en svømmetur maske. Inn i bassenget og svømme langs bassenget gulvet. Søk etter mørke flekker på bassengets vinyl liner som er formet som en halvmåne. Hull langs bassenget gulvet er oftest forårsaket av leker, mynter eller andre små gjenstander og la en fornem halvmåne formet hull. Test mistenkelige områder for hånd for å bekrefte et hull som finnes i området.

•  Svøm langs veggene i bassenget, under vannlinjen. Søk for små luftbobler som lekker opp til overflaten. Luftbobler indikere et hull i foringen eller struktur.

•  Sjekk sømmene av bassengets liner for bøyninger eller sprekker. Sømmene er den mest sannsynlige område av foringen til å mislykkes. Søk etter bobler som kommer ut av en hvilken som helst av de sømmer eller nærvær av folder som kjører i eller over sømmen.

•  Søk vannlinjen av bassenget for samlinger av luftbobler. Bruke et fargestoff dropper å plassere en dråpe konditorfarge i vannet ved siden av enhver samling av bobler. Hvis konditorfarge beveger seg mot bassenget overflaten før den forsvinner, er en forsvinnende liten hull som ligger i dette området.

•  La basseng vannstanden å falle dersom lekkasjen er betydelig. Når vannivået i bassenget stopper, søke veggen rundt vannlinjen for hullet. Kjøre fingrene enn noen områder med bobler eller deformasjoner som folder i liner og føler for rips eller tårer.

Tips og advarsler


  • Ikke la noen metallisk eller ellers harde gjenstander inne i bassenget; de kan lett rive eller rive bassenget liner.