Hovudside

Hva er fordelene med beskjæring av frukttrær?

by Walther

Hva er fordelene med beskjæring av frukttrær?

Beskjæring frukttrær er avgjørende for riktig vekst og utvikling. Forskning de beste beskjæring metoder for dine spesielle frukt tre varianter for å sikre maksimal avling kvantitet og kvalitet.

Fordeler


Beskjæring gir en rekke fordeler for frukttrær. Det hjelper unge trær utvikle sterke rotsystemer og bedrer den totale anleggsstruktur. Beskjæring gir også mulighet for maksimal lys penetrasjon og bidrar til å kontrollere anlegget størrelse. Selv om det kan redusere avlingene, det øker den generelle kvalitet, størrelse og farge på frukt.

Metoder


Det er tre grunnleggende beskjæring kutt: overskrift-back, tynning-out og cutting-back kutt. Hvert kutt er gjort på et annet stadium i frukttre vekst. De alle stimulere plantevekst i ulike områder av treet og produserer ulike effekter på treet vekst.

Tidsramme


Beskjære frukttrær når de er unge til å minimere beskjæring krav under fruktbærende etapper. Ifølge Colorado State University Extension, vil frukttrær som er neglisjert i tidlige vekststadier må ha store grener fjernet når de blir eldre, noe som kan gi økt risiko for skadedyr og sykdommer. Beskjær frukttrær like før knoppene bryte åpne.