Hovudside

Hvordan Grow Rock Planter

by Walther

Hvordan Grow Rock Planter

Hvis du har en solrik hjørne, er en stein hage en attraktiv måte å fylle den. Alternativt innføre bergarter med en dam. En bratt skrånende rock garden gir en mulighet til å inkludere en rekke kaskader som går gjennom rock garden til bassenget under. Det løser også problemet med hva de skal gjøre med jord gravd under dammen konstruksjon.
Hvis dine interesser ligger mer med den utsøkte skjønnheten av planter enn med landskaps aspekter av en stein hage, er det nok av måter å inkludere alpines i andre enn en stein hage områder.

Bruksanvisning


•  Prøv kombinert rock planter med vann. Rock hager og dammer begge krever en solrik beliggenhet å gjøre det bra, og de assosierer godt sammen. Det er ofte mulig å innføre en rekke kaskader knytte et lite basseng på toppen med hovedbassenget nedenfor. Begrave tilkoblingsslange når konstruere rock garden og bruke rikelig med steiner for å gjøre kaskader se så naturlig som mulig.

•  Opprett øya rocke senger. Forutsatt at plenen er forholdsvis stor og uformelt i form, kan små bergknauser bli opprettet. Du trenger ikke mange steiner for denne type rock garden, bare noen få fet seg, nøye plassert slik at de ser ut som om de stikker ut gjennom bakken. For bergarter å se bevisende er det viktig å skråningen dem ned i bakken, og for de strata til å ligge i en retning.

•  Installer grus. Rock planter i grus hager Rock plantene ser bra ut i grus, så ta dem med i en grus hage eller lage en liten flat grus seng bare for rock planter. Gi de samme grunnforhold som for en hevet steinrøys, men på den flat. I tillegg kan du inkludere noen steiner for å skape inntrykk av en skjerm.

•  Grav en vask hage. Alpines er perfekt for vask hager. Ekte stein synker er ideelt, men disse er knappe og dyre. Perfekt attraktive hager kan skapes i imitasjon stein synker. Selv om du kan rett og slett plante "på den flate" i trau eller vask, mye mer effektive er "anlagt" vises som en del av fjellvegg er opprettet.

•  Bygg hevet senger. Den store fordelen med en hevet seng for alpines er at du er bedre i stand til å sette pris på deres skjønnhet i miniatyr. Du kan bygge senger med murstein eller vegg blokker, men naturstein er mye bedre, spesielt hvis du kan forlate god planting hull i sidene.

•  Installer torv senger. De aller fleste av alpines vokse lykkelig i ordinær eller alkalisk jord, men noen krever syre forhold. Hvis disse plantene anke, bygge en torv seng fra torvblokker, liming blokkene som murstein. Fyll med en peaty blanding eller en ericaceous potting jord og plante alpines i din valgte ordning.