Hovudside

Ting som kan låses med en Master Lock

by Walther

Ting som kan låses med en Master Lock

Master Lock er et selskap grunnlagt i USA i 1921. Det anerkjente over hele verden som en produsent av låser. Som i 2011, skaper de bare lås og beslag-relatert materiale, og denne spesialiseringen har ført til Master Lock bli et kjent navn. Ved å gjøre låser deres eneste virksomhet, har Master Lock skapt et stort utvalg av låser som du kan bruke til å oppfylle nesten alle sikkerhet trenger.

Rundt huset


Master Lock hengelås valget gjelder for sikkerhet i hjemmet. Hengelåser ofte bar tilgang til deler av huset som inneholder verdifulle, sensitive eller farlige materialer og ennå gjen, aom raskt tilgjengelig for de med nøkkelen eller kombinasjonen til låsen. Ved hjelp av en kodede hengelås, kan du enkelt sikre områder der du lagrer potensielt farlige gjenstander og materialer, for eksempel i verktøyskur, workshops, noen garasjer og lagring skap eller skap. For sensitive materialer eller verdisaker, kan kombinasjonshengelåser sikre sikkerhet, som ingen kan plukke dem og er ekstremt vanskelig å åpne uten den riktige kombinasjonen. Master lLock gjør også mange vanlige dørlåser, for eksempel deadbolts.

På Jobb


De fleste kontorer og arbeidsplasser har et behov for å holde dyre elementer og / eller konfidensiell papirene trygt fra hender og øyne uautorisert, og Master Lock kan hjelpe med dette behovet. Den skjulte sjakkel hengelås er en lås som er høy sikkerhet og vanskelig å plukke, bryte eller skjære, og det er ofte brukt som den primære lås for automater samt gate eller hoveddøren for storefronts og andre forretnings eller industriporter. Hengelåser er ofte brukt på forsynings skap og dører til sensitive områder, og begge hengelåser og innebygd tastet låser brukes på beholdere for sensitive materialer som skap eller arkivskap.

Kjøretøy


Master Lock skaper en stor mengde av låser spesielt for bruk med eller i kjøretøy. Skjulte sjakkel hengelåser blir brukt som den viktigste lås på kommersielle lastebiler, varebiler eller tilhengere til å låse døren som åpner til last. Når du trenger for å sikre en to hjul kjøretøyet, gir Master Lock med et bredt utvalg av sykkellåser, kjeder og kjedelåser og motorsykkel låser. Master låser sykkelen låses er solide elementer, mens de andre kjøretøy låser består av en kjede er festet til en låsemekanisme, og alt er gjort for å sikre kjøretøy til en ubevegelig gjenstand. I tillegg til disse, gjør Master Lock et ratt lås, som brukes for å hindre tyveri, slepe lås, som sikrer en tauet objekt forblir festet til trekkbilen, og en påhengsmotor lås.

Andre bruksområder


Selv om noen skap krever en hengelås for å være knyttet til åpningsmekanisme av enheten, mange kommer med innebygd tastet låser allerede knyttet til dem. Denne typen bruk er ofte funnet i skoler, treningssentre og andre steder med mange gjester som har behov for å sikre personlige eiendeler mens i plasseringen. Master Låser brukes også til å låse kofferter og annen bagasje, for eksempel ryggsekker eller poser. I tillegg gjør Master Lock låser for industriell bruk, for eksempel låser for elektriske bokser, pneumatiske montering låser, ventillåser og elektriske låser.