Hovudside

Hvordan fikse en Big Hole i en Sago Palm Tree

by Walther

Hvordan fikse en Big Hole i en Sago Palm Tree

Sago palm (Sagopalme) er faktisk ikke en palme, men en saktevoksende cycad - så treg at det tar tiår å nå en høyde på 10 meter. Stammene av sago palmer er tykk og grov, og barken kan forårsake skade hvis du pusser mot den. Store hull i sago palmer kan skje for en rekke årsaker - insektplager, gravende gnagere eller fugler og stormskader. Mens patching ikke er anbefalt, er det flere ting du kan gjøre for å hjelpe treet leges på egen hånd.

Bruksanvisning


•  Undersøk hullet etter tegn på insekter, fugler eller gnagere. Påfør en passende insektmiddel for insekter, følger instruksjonene på pakken for riktige proporsjoner. Vikle stammen løst med et stykke av finmasket metallskjerm kuttet med avbitertang og sikret med vri bånd for å hindre hekkende dyr og fugler.

•  Trim vekk løs stammer og myknet eller revet bark fra en storm-skadet Sago håndflaten med en skarp kniv, slik at bare sunt vev.

•  Cut tilbake omkringliggende vegetasjon med beskjæringssakser. Rake opp døde blader, kvister, blader og gamle mulch fra nærområdet. Å ta disse tiltakene vil gi lys og luft til å sirkulere og fjerne forhold for sopp og sykdom for å vokse og spre seg til den skadde treet.

•  Redusere konkurranse for næringsstoffer fra jorda ved å undertrykke ugress. Spre en 3-tommers-dyp, tre-fot bred ring av mulch rundt sago palm, 8 inches bort fra stammen, for å holde fuktigheten i jorda og holde ugress i å vokse.

•  Gjødsle med et palmetre gjødsel, atskilt fra gjødsle plenen. Sago palmer trenger en gjødsel som er så høyt på kalium som det er nitrogen. Følg instruksjonene på pakken for riktige proporsjoner for størrelsen på treet. Vann gjødsel i jordsmonnet grundig etter påføring.

Tips og advarsler


  • Aldri tillate mulch å kontakte bagasjerommet på en sago palm. Mulch, stablet mot stammen av et tre, vil til slutt føre bark råte.
  • Sago palmer inneholder en nervegift som kan drepe dyr eller mennesker som får i det.