Hovudside

Slik feilsøker problemer på DSC Home Security System

by Walther

Slik feilsøker problemer på DSC Home Security System

Du er opptatt av sikkerheten til ditt hjem og sikkerheten til familien din. Du investert i en DSC Home Security System fordi selskapet har vært i bransjen i over 30 år og har et rykte for produksjon av pålitelige systemer. Du stole på det elektroniske systemet for å holde inntrengere inn i ditt hjem, så hvis systemet ikke fungerer som forventet, trenger du ikke føler deg beskyttet. Feilsøking problemet kan spare deg bryet med et servicebesøk.

Bruksanvisning


•  Trykk på firkant- (#) for å stoppe sikkerhetssystemet fra gjentatte ganger å pipe. Sjekk for å se om "System" eller "Trouble" lampen lyser.

•  Trykk på stjernetasten (*) og deretter trykker du på 2-tasten. Se om et tall vises på skjermen, eller hvis et sonenummer lyser.

•  Bytt batteri per panelets bruksanvisningen hvis en nummer 1 vises på skjermen eller en sone er opplyst. Hvis to lyser eller vises på skjermen, ikke systemet ha elektrisk kraft. Sjekk ditt hjem elektrisitet og brenninger.

•  Sjekk fasttelefonlinjer for en summetone hvis tre eller fire lyser opp eller vises. Disse er begge indikatorer på et avbrudd i telefonlinjen er koblet til systemet. Hvis du nylig har endret til kabel-telefon eller har hatt DSL installert, kan du kontakte vaktselskap for å få hjelp. Selskapet må kanskje installere et filter eller oppdatere innstillingene.

•  Skift batterier i noen trådløs sikkerhet enheter, for eksempel bevegelsesdetektorer eller andre sensorer, hvis noen andre tall som vises eller opplyst.

Tips og advarsler


  • Ikke nøl med å kontakte din sikkerhet overvåking selskap for å få hjelp hvis du er bekymret for systemet. Din families sikkerhet er en prioritet!