Hovudside

Inspirerende Bygg og dekorere ideer for en stilig svømmebasseng

by Walther

Inspirerende Bygg og dekorere ideer for en stilig svømmebasseng

Svømmebassenger gi timer med moro, om du har barn eller huset ditt er en kun for voksne hjemme. Bassenget gir deg et privat sted for å trene, samt slappe av med venner og kjære. Inspirerende bygge og dekorere ideer for en stilig basseng slå din utendørs plass til en helligdom. Med riktig bygning og dekorasjoner, passer din pool stilen av ditt hjem og blir din egen personlige plass.

Water Features


Legge til en vann-funksjonen til svømmebassenget nesten umiddelbart skiller den fra de andre bassengene på blokken din. Vurdere å installere en foss på den ene siden av svømmebassenget. Ordne naturlig utseende steiner og sette dem nær siden av svømmebassenget, mens rørene kjøre gjennom sentrum for å bære vann til toppen. Når vannet driblet seg ned på siden av steinene, skaper det en foss effekt som faller naturlig faller inn i svømmebassenget.

En foss glass stil skaper en annen type inntrykk og har en mer moderne utseende. Et rimeligere alternativ er å legge til en grunnleggende fontene til sentrum av svømmebassenget. Fontenen presser vann fra bunnen av bassenget, gjennom rør og deretter ut på toppen av fontenen.

Legg Deck eller Patio


Et dekk eller uteplass rundt svømmebassenget gir mer plass for å underholde. Fluktstoler eller en liten pub bord og stoler kan gjestene slappe av selv om de foretrekker landet. Nettstedet Basseng Ideas lister opp fire elementer du bør vurdere å legge til dekk: rekkverk, en stige, stupebrett og sklie. De rekkverk og stige tjene som sikkerhet funksjoner, som hindrer folk fra å falle i bassenget og gi dem en vei ut av bassenget. Stupebrettet og lysbilde er morsomme funksjoner for alle basseng brukere.

Pool landskaps


Dekorere svømmebassenget med blomster og planter som gir farge og litt privatliv, som er enkle å vedlikeholde busker. Unngå blomster som mister bladene direkte inn i bassenget, som petunia, og som krever jevnlig vedlikehold og rengjøring. Sats på zinnias eller andre typer potteplanter som legger noen lysstyrke til bassengområdet.

Think Outside Circle


Når du utformer svømmebasseng, tenke utenfor de grunnleggende former. Svømmebassenger er tradisjonelt runde eller rektangulære i form, men de er langt fra den eneste muligheten. Vurdere å bruke en nyre bønne form, en blomst form eller enda en gitar formet basseng. Ita € ™ s en litt dyrere for et uvanlig formet basseng, men det tilpasser bassenget til stilen din.