Hovudside

Slik reparerer gamle Metal Bathroom Fixtures

by Walther

De fleste eldre metall lysarmaturer var messing belagt, forkrommet eller malt med bakt-on emalje maling. Grunn av høy luftfuktighet i et bad, er det vanlig at gamle baderomsinnredning til rust og korrodere. Du kan pusse opp en gammel ligaen ved å fjerne de gamle elektriske komponenter, og erstatte dem med nye og deretter male eller plate de gamle inventar for å bringe dem nytt liv.

Bruksanvisning


•  Fjern pæren dekselet fra lampen. Avhengig av typen av lys du har, er pæredekkglass eller plast. Se etter tommelskruer som holder dekselet på plass, fjern dem og trekk deretter dekselet av. Fjern lyspærer fra stikkontakter.

•  Ta lyspæren stikkontakter fra ligaen. I de fleste tilfeller, på baksiden av ligaen, vil du finne en festemutteren som fester kontakten inn i ligaen. Vri mutteren med en tang og trekk kontakten ut gjennom baksiden av ligaen. Kast kontakten og de elektriske ledninger koblet til den.

•  Sand den gamle malingen eller plating av ligaen med en slipekloss eller en palme slipemaskin. Slå ned alle overflaterust med slipemaskin, inntil overflaten av metallholderen er glatt. Ta deg tid til denne prosessen. Jevnere du får metall, vil bedre plating eller maling ser.

•  Rengjør overflaten av metallet med et avfettingsmiddel som white spirit og en bomullsklut. Etter dette må du ikke berøre metalloverflaten med bare hendene. Dette hindrer få oljen på overflaten av metallet.

•  Spray overflaten av ligaen med emalje spray maling primer. Når tørket, skrapemerker malingen med en slipekloss og legge to strøk med emalje spraymaling. Tillate tilstrekkelig tørketid. Hvis du planlegger å tallerkenen din inventar i krom eller messing, eller du vil ha en bakt ferdig installert, ikke prime og male ligaen. Ta din ligaen til det selskapet du ønsker å fullføre plating eller baking.

•  Skyv en erstatning stikkontakten gjennom baksiden av ligaen og sikre kontakten til den ligaen med låsemutteren.

•  Rengjør lampe i varmt såpevann for å fjerne skitt fra dekselet.

•  polsk lyset lokket med et glass eller plast poleringsmiddel og en buffer som du kan feste til en hånd drill. Dette vil gjenopprette glans til dekselet.

•  Rengjør dekselet en gang til med såpevann for å fjerne eventuelle rasping forbindelsesrest.