Hovudside

Den gjennomsnittlige kostnaden for en over bakken pool

by Walther

Over bakken bassenger varierer i størrelse fra små plaskebasseng til en stor 33-fots runde størrelse, som har 25 000 liter vann. Imidlertid er den mest vanlige størrelse bassenget blant alle de ovennevnte grunner en 24-fots runde. Kostnaden for disse 13600-gallon bakgård rekreasjon sentre direkte relatert til det geografiske området du befinner deg. Arbeidskraft kan, eller trenger ikke å være en del av installasjonskostnaden. Materialkvalitet og kvantitet er begge faktorer i ligningen også.

Basseng Pakker


Kvaliteten av bassenget er det første hensynet. Stålvegger som har flere beskyttende belegg og har garantier på opptil 30 år, som er en indikator på høyere kvalitet. Forhandlere tilbyr 24-fots runde basseng pakker for så lavt som $ 1200, men vurdere hva pakken inneholder. De fleste ganger, vil den ha en pumpe og filter system og en A-ramme stige, og det er alt. Systemet kan ikke være et navn merkevare, som er et rødt flagg fordi få deler til en foreldet eller obskur filtreringssystem kan enten være dyrt eller umulig. Den gjennomsnittlige kostnaden for en pakke som inkluderer bare disse elementene, men av god kvalitet, bør være rundt $ 2100.

Nødvendige elementer


Elementer som en forlengelse pol, blad netto vedlegg, buet vegg børste, vakuum hodet, solenergi dekke, vinterpresenning, hekk slange og nok balansering kjemikalier og klor for å starte basseng og fortsette i den første måneden av drift, skal koste en ekstra $ 500 . Derfor bør den gjennomsnittlige 24-fots runde basseng pakken totalt rundt $ 2600.

Statister


Det er andre produkter som pool eiere bør vurdere å kjøpe for eksempel skum bunn, skum vegger, basseng vik, en automatisk pool renere, en stige pad, basseng trapper med rekkverk, et basseng alarm og et termometer. Disse produktene alle forbedre bassengene ved å bringe komfort, brukervennlighet eller sikkerhet til bassenget eiere og gjester. Disse ekstra elementer kan legge til en annen $ 1100 til kostnaden av pakken, men er verdt prisen i de fordelene de produserer.

Arbeidskraft


En erfaren fire person mannskap starter på 7 am og jobber rett gjennom, bortsett fra å bryte for lunsj, bør fullføre bassenget ved 19:00 Derfor, en 12-timers dag, ganger fire personer, tider uansett arbeidskraft figur entreprenøren lades er en rimelig anslå for lønnskostnadene. Dette er basert på ingen forsinkelser for enten sand eller vannleveranser, dersom de er nødvendige. Murverk sand gir basen for bassenget og en kommune kan ha å levere vann til en ekstern basseng med ingen andre vanntilgang. Dette forutsetter også at bassenget plassering har jevnt underlag. Hvis bakken er ikke nivået, deretter ytterligere manuell arbeidskraft er involvert eller muligens leieavgift for en liten bobcat eller bulldoser til nivå bakken.

Månedlig


Faktorer som bader, ekstremvær (enten varm eller regnfull), og pool eieren tilslutning til en ukentlig vedlikehold regime alle bestemme mengden av nødvendige kjemikalier hver måned. Eiere ved hjelp av klor, i en typisk sommer, og ta vare på bassenget ved børsting og støvsuging, kan planlegger å tilbringe mellom $ 90 til $ 100 i måneden for å opprettholde bassenget kjemisk.