Hovudside

Hvordan kan et Pool Filter arbeid?

by Walther

Hvordan kan et Pool Filter arbeid?

Hva er Pool filtre?


Pool filtre er nyttige verktøy i å holde svømmebasseng rent og klart fra rusk. Vann inneholdende små partikler passerer gjennom filteret og kommer ut i den andre enden renere. Dette renere vann er ikke bare mer behagelig å svømme i, men også sunnere og mer estetisk tiltalende.

Hvordan Pool Filter Work?


Pool filtre ligger mellom tilsig og utløpsslangene som går inn og ut av bassenget, henholdsvis. Utstrømningen slangen kommer ut av bassenget mot filteret og suger vann ut av bassenget. Denne slangen er vanligvis plassert halvveis ned på siden av bassenget, så det en suge vann i som er nær midten eller bunnen av bassenget (hvis det ble plassert nær toppen, vann ville ikke sirkulere skikkelig). Når vannet renner gjennom filteret, som vanligvis er konstruert av en slags stoff og ser ut som et luftfilter på en bil, er svevestøv fanget. Da er dette renere vann renner gjennom tilsig slangen tilbake i bassenget. Denne slangen pumper vann inn i bassenget nærmere overflaten av bassenget enn utstrømningen slangen. De to slangene som kommer inn og ut av bassenget i ulike høyder skaper en strøm, av former, som hjelper sirkulere vannet i bassenget, slik at mer av vannet blir filtrert gjennom.

Pool Filter Care


Pool filtre skal regelmessig rengjøres. Malingsrester, insekter, blader og gress gresset vil tette opp filteret og redusere sin effektivitet. De fleste pool filtre kan renses bare et visst antall ganger, må da skiftes ut.

Forskjellen mellom en Pool Filter og en Hekk


Skimmere kan også brukes i tillegg til et basseng filter. Skimmere kan fjerne større stykker av avfall, slik at den mindre avfall som skal fjernes av filteret. Disse sitter på toppen av vannet og trekker vann fra overflaten i stedet for under vannet. Ved hjelp av en skimmer kan forlenge levetiden på filteret noe, men filteret må fortsatt skal rengjøres regelmessig for å opprettholde riktig funksjon.