Hovudside

DIY Kontor Table

by Walther

Making kontormøbler er en tilpasset måte å møte dine spesifikke kontorbehov. Enten det er rent funksjonelle eller har noen tegn, DIY kontormøbler krever litt oppfinnsomhet og enda mindre tid.

Design


En god måte å starte er å skrive ned hva du trenger. Etter det, kan du vurdere hva du ønsker og deretter finne en middelvei. Vurder også størrelsen på den plassen du vil være å utforme kontoret bordet for. Det kan også bli brukt som arbeidsområde, samtidig som bordet? Sette sammen alt du trenger er mye enklere nærmere der du skal bruke kontorbord. Det er også et praktisk område å lagre stykker bør du gå bort fra prosjektet og komme tilbake til det på et senere tidspunkt.

Deler


Det er like enkelt som et par så hester og toppen av noe slag for å søke over dem. Det trenger ikke å være fancy og ikke engang trenger noen skruer. Kjøpe limet gel caps brukes til å holde glass bordplater stødig på rammene er ideelt for å lage denne pulten. Legg en i hver ende av en sagkrakk og deretter lå på overflaten av ditt valg over dem. Overflaten vil holde seg på plass. Hold det enkelt. Glass er ikke nødvendig. En klar ark av plast kuttet til dine spesifikasjoner eller til og med en flat bord vil gjøre. Dette er din grunnleggende skrivebord. Noen deler totalt.

Tilpassing


Enten du bruker bordet som arbeidsflaten eller som en presentasjon eller lagringsplass, er den grunnleggende tabell satt. Hva du har tenkt å bruke plassen til kan bestemme hvordan du legge litt farge til det. Holde det så enkelt og DIY som mulig ville være bare å bruke litt maling til sawhorses, eller bare holde den fargen de er, hvis de er plast. Du kan også skjule den øverste og ramme ved å kaste en lengde på fargerike klut over det. Siden det er en DIY kontorbord, er det en ganske enkel møbel / eksperiment. Det gjør tilpasse utseendet noe du kan gjøre enkelt og raskt og så ofte du vil.