Hovudside

Hvordan Telt Your House for Termitter

by Walther

Hvordan Telt Your House for Termitter

Når du merker at du har tre skade på ditt hjem, kan desinfeksjonen være det eneste alternativet for å bli kvitt termitter. Termitter spise bort på tre hele hjemmet, svekke fundamentet og rammen. Termitter kan gjøre hjemmet utrygt for belegg. Mens selve telting er overlatt til fagfolk, er det noen måter du kan forberede huset for telting og gassing før exterminators ankommer.

Bruksanvisning


•  Request at desinfeksjonen selskapet kommer ut til hjem for å få riktige kubikk fot målinger for telt størrelse.

•  Fjern elementer fra hjemmet i henhold til desinfeksjonen eksperter. For eksempel, Best Care utgassing sier medisiner, all mat og alt levende fjernes fra hjemmet, inkludert kjæledyr og planter. Den luktfri gass ikke skader kremer, sminke eller sjampo, slik at de kan bo i huset. Madrasser som har en vinylbelegg, for eksempel sykehus eller babysenger, må pakkes ut.

•  Cover møbler med ark for å beskytte overflaten. Vann alle utendørs planter i nærheten av telting, siden telting er ofte på i to dager, og du vil ikke være i stand til vann.

•  La utgassing selskapet å sette opp teltene rundt hjemmet, som tar omtrent to timer, avhengig av størrelsen på ditt hjem. I tillegg vil det ta to timer for å fjerne telt ved slutten av utgassing prosessen.