Hovudside

Hvordan Gjødsle mandarintrær

by Walther

Hvordan Gjødsle mandarintrær

Mandariner, en type mandarin orange, er lys oransje med lett dimpled løs hud og helt segmentert kjøttfulle og saftige interiør. Mandariner trives i subtropisk klima, og mens de kan tåle litt lys frost de fungerer best i frostfrie strøk. De er mye dyrket kommersielt og i hjemmet hager. Flere av de oftest funnet sortar i produksjon er Dancy, Clementine, Fortune, Changsha og Ponkan.

Bruksanvisning


•  Schedule gjødsel applikasjoner for din mandarin treet tre ganger hvert år som begynner i februar etter ny vekst har begynt, og gjentatt i mai og igjen i september. Gjør hvert program lik i styrke og vann det godt å spre de næringsstoffene i jorda.

•  befrukte 1-år gamle mandarintrær med en kopp enten ammoniumsulfat eller sitrus treet gjødsel fordelt likt over de tre fôring økter. Øke søknaden til to kopper for to år gammelt tre og tre kopper for en tre år gammel treet.

•  Strøm mandarintrær eldre enn 4 år med en kopp ammoniumsulfat eller en kopp granulert sitrus treet mat for hvert år av trærnes alder. Derfor vil du mate en 5-åring mandarin tre med fem kopper gjødsel fordelt på de tre fôring økter hvert år.