Hovudside

Slik Care for Pilea Cadierei Plant

by Walther

Pilea cadierei, også kjent som aluminiumsverk, er en tropisk plante dyrkes for sin slående løvverk: planten bærer dype grønne blader med sølv klatter. Dyrkes som en potteplante, krever det høy luftfuktighet og varsom håndtering av sin skjøre stilker og blader. Pilea cadierei er en liten plante, og nådde 12 inches i modenhet. Det kan, med klyping, bli oppmuntret til å vokse bushier. Hold Pilea ut av kalde eller varme utkast, sørge for sine få andre behov, og det skal trives i ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Grow Pilea cadierei anlegget i en lys potting mix --- ideelt inneholder sand og torv mose --- som drenerer raskt.

•  Plasser Pilea cadierei anlegg i et område av hjemmet hvor det vil få sterkt lys. Om vinteren kan du la det direkte sol; i løpet av sommermånedene, gi den filtrert sollys. Bladverket farge kan blekne i direkte solen.

•  Gi Pilea cadierei plante med dagtemperaturer mellom 70 til 75 grader Fahrenheit og 60 til 70 på kvelden.

•  Hold fingeren en tomme i jord og vann hvis det er tørt til denne dybden. Vær forsiktig med overwatering den Pilea cadierei. Selv om det er en tropisk plante, hvis jorda holdes overdrevent fuktig røttene kan ikke puste og vekst vil bli hemmet.

•  Gjødsle hver sjette uke, fra vår til høst, med en allsidig potteplante mat. Fortynne den foreslåtte satsen til det halve og vann før du påfører gjødsel.

•  Mist den Pilea cadierei flere ganger om dagen med destillert vann. Du kan også opprette en luftfuktighet brett ved å fylle en grunne skuff eller tallerken med småstein. Helle vann over småstein til bare toppene er utsatt for, og sette pottealuminiumverket på de tørre småstein.

•  Klem 1/2 tommers fra nye stengler å oppmuntre Pilea å vokse bushier.