Hovudside

Slik beskytter du hjem og familie Fra Innbrudd

by Walther

Slik beskytter du hjem og familie Fra Innbrudd

Ha hjemme brutt seg inn er en skremmende og brudd hendelsen. Innbrudd kan skje når som helst, natt eller dag. Det er viktig å beskytte ditt hjem fra innbrudd ved å ta de riktige skritt for å holde deg og familien din trygg til alle tider. Her er noen tips for å beskytte huset ditt fra innbruddstyver og hindre en pause i.

Bruksanvisning


•  Lås alle dører og vinduer når du ikke er hjemme. Innbruddene noen ganger skje på grunn av uforsiktighet på den delen av hjemmet eieren. Mange mennesker føler seg trygge i sine lokalsamfunn, og er fristet til å beholde sine vinduer åpne for frisk luft eller forlate sine dører ulåst for enkel tilgang når de kommer hjem. Men dette er da et innbrudd lett kan finne sted. Ved ikke å låse dører og vinduer, er du ganske mye å be for alle å gå inn i ditt hjem når som helst. Ikke ta sjanser, alltid være trygg og låse opp ditt hjem når din borte, selv om det er bare for et øyeblikk for to.

•  La lysene på når din ikke er hjemme. La lysene på forteller en innbruddstyv at noen er i huset. Det gjør dem til å tenke to ganger om å bryte inn og ta ting. Mens det ikke er en sikker brann måte å forhindre et innbrudd, forlater huset lysene på gjør gi folk inntrykk av at noen kan være hjemme og at hjemmet ditt er ikke trygt for å bryte seg inn. Innbruddstyver kommer ikke til å bry seg med hus som gir dem en utfordring. De vil mye heller ta den enkle veien og bryte seg inn i et hjem som kan raskt bli ranet. En mørk hjem forteller innbruddstyver at ingen er hjemme eller i det minste, sove og uvitende om deres tilstedeværelse. Ikke bli fanget tar en sjanse ved å fortelle innbruddstyver at din ikke er hjemme.

•  Verve hjelp av naboer og starte et nabolag nattevakt. Et nabolag watch er en støttegruppe der alle naboer i ditt lokalsamfunn hjelpe hverandre ved å se hverandres hjem. Neighborhood nattevaktene er spesielt stor for lokalsamfunn hvor det er en høy forekomst av kriminalitet eller mange eldre mennesker som bor rundt området. En innbruddstyv vil ikke være i stand til å komme unna så raskt hvis han har mer enn én person å holde et øye med. Faktisk kan han her i nabolaget ur og gi avkall på området helt. Ta svinger med dine naboer å være på vakt for kvelden, eller bare lover å holde og øye med hverandres hjem hele tiden. Uansett hvordan du gjør det, bare sørg for å gjøre alle oppmerksomme på planen slik at en innbruddstyv ikke kan komme unna med å bryte seg inn i deres hjem.

•  Få en vakthund. En vakt hund, selv en liten en, vil skremme bort innbruddstyver umiddelbart. Ingen innbruddstyv ønsker et ran for å være vanskelig. Hvis de hører en hund bjeffe, vil de ikke selv sjansen for å komme inn i ditt hjem. En vakt hund vil alltid være beskyttende overfor sin eier og familie. Selv de minste lyder vil gjøre ham bjeffe og skape en skremme for noen utenfor hjemmet. Trene vakthund for å være klar over prowlers ved å lære ham å sitte ved døren og se etter noe uvanlig. Han vil kjenne duften av familien og noen ny eller uvanlig duft, som det av en innbruddstyv, vil sette ham ut på et øyeblikk.

•  Selv om en dyr skritt, kan du få en alarm for ditt hjem for å beskytte deg mot innbruddstyver. Denne kostnaden kan være hvor som helst mellom $ 500 - $ 1000 eller mer, så det er ikke alltid praktisk for midten lav inntekt mennesker. Men det finnes andre billigere versjoner som vil ikke nødvendigvis alarm et selskap som du har en innbruddstyv, men vil skremme deg og din familie. Noen hjemme alarmsystemer vil også skremme innbruddstyv bort med høyt, kontinuerlige lyder. Sjekk på nettet etter steder å kjøpe et hjem alarmsystem, eller se nærmere på Valu Hjem Centers, Home Depot, eller Lowes. Se ressurs listen nedenfor for koblinger til billige hjemme alarmsystemer online.