Hovudside

Hvordan Grow Sedum innendørs

by Walther

Hvordan Grow Sedum innendørs

Sedum er en slekt navn for rundt 400 arter av planter med tykke saftige-type blader. Voksende sedum er innendørs veldig enkelt å gjøre hvis du har litt kunnskap om kravene ved anlegget. Noen gjør bedre ute i solen, men det er mange som vokser fantastisk som stueplanter. Nesten alle varianter vil produsere blomstrer under rette omstendigheter. Du finner dem i de fleste barnehager eller hage butikker som tilbyr potteplanter.

Bruksanvisning


•  Velg det mangfoldet av sedum du ønsker å vokse innendørs. Se etter ikke-hardfør de som vil trives inne i motsetning til den hardfør som foretrekker å være utendørs, som sedum Matrona. Planter som sedum Burrito produsere mørkegrønne lubben blader når dyrkes innendørs og ut av den fulle solen. Den hardføre variasjon vil dø ut i løpet av vinteren og knopp ut igjen om våren.

•  Bruk rik plantejord som den typen som brukes for afrikanske Fioler. Legg like deler av sand for bedre drenering. Sedum som denne type jord fordi den holder vann lenger mellom vanning ganger. Fyll potten ca 1/3 av veien opp med jord. Fjerne anlegget fra barnehagen container. Plassere den i potten, være forsiktig med å bryte av de sprø blader. Fyll resten av plassen rundt anlegget med jord.

•  Vann hele anlegget, inkludert bladene, gir det en god pounding. La det dryppe avløp. Vannet vil hjelpe avgjøre jord. Hvis det har avgjort mye, tilsett litt mer jord. Plasser grus i dreneringspanne. Plasser potted sedum på toppen. Sedum liker den ekstra fuktigheten fra vannet sitter i grus.

•  La planten tørke ut mellom vanning ganger. Gjødsle det to ganger i året med en generell vannløselig plantegjødsel som Miracle Grow. Dette er et meget lite vedlikehold plante som skal vokse uten at knapt noen oppmerksomhet. Det vil vokse i et solrikt vindu eller en delvis solfylt vindu. Mer sol vil gi flere fargevarianter til bladene.

•  Beskjær tuppen av greinene ved å knipe av slutten knopp. Dette vil føre til to knopper å danne noe som resulterer i en bushier utseende. Hvis sedum har blitt for leggy, bare klemme tilbake de lange grenene til et par inches av de viktigste stammen, og de vil armen ut.