Hovudside

Hvordan lage Hoya Planter Flower

by Walther

Hvordan lage Hoya Planter Flower

Hoya planter, også kjent som voks planter eller porselen blomster, er medlem av den saftige familien. Hoya anlegget har gjennomsnittlig lette krav og foretrekker varm jord, noe som gjør det til et lettstelt potteplante. En hengende pot eller planter stativ med et espalier er ideell for å imøtekomme klatring og etterfølgende natur Hoya planter. Hoya planter ikke blomstre før på de er minst fire år gammel, ifølge University of Saskatchewan Extension hage Line. Gi en Hoya anlegg med riktig pleie vil sikre klynger av fargerike stjerneformede blomster i sommer.

Bruksanvisning


•  Plant Hoya i et godt drenerende potting mix, i en pott med et hull i bunnen for å få plass til drenering. Potten bør være stort nok til å romme plantens vekst.

•  Plasser Hoya anlegget i et sterkt opplyst nord vendt vindu. Selv Hoya planter trenger sollys, kan tøffe ettermiddagssol brenne bladene, så det er best å plassere din Hoya anlegget hvor det vil få tidlig morgen eller sen ettermiddagssol.

•  Vann Hoya plante dypt, slik at jorda blir helt mettet. La jorda tørke helt mellom hver vanning, som overwatering fraråder blomst produksjon. Vanning bør gjøres sjelden om vinteren når anlegget er i dvale.

•  Hold lufttemperaturen rundt Hoya plante over 45 grader Fahrenheit i vinter, og gi sommertemperaturer på 60 til 70 grader Fahrenheit. Kjøligere temperaturer kan føre til tap av bladverk og motvirke blomstring.

•  feed Hoya planter månedlige med en liten mengde 15-15-15 gjødsel. Bland 15 dråper av flytende gjødsel i en liter vann i en vannkanne, og helle innholdet i boksen rundt bunnen av Hoya anlegget. Tilstrekkelig gjødsel er nødvendig for blomst produksjon. Avvikle feedings i vintermånedene mens anlegget er sovende.

•  Beskjær Hoya planter bare på gamle vekst, som blomster skjema på ny vekst. La de korte blomster spurs, kalt penduncles, på plass etter blomstringen å tillate nye klynger av blomster til å vokse.

Tips og advarsler


  • Hoya planten er giftig ved svelging.