Hovudside

Hvordan kaster jeg en kode én røykvarsler?

by Walther

Hvordan kaster jeg en kode én røykvarsler?

The Code En linje med røykvarslere, produsert av Jameson Hjem Produkter, ble utropt som en pålitelig erstatning for den aldrende detektorer i de fleste husholdninger i slutten av 1980. År senere, selv disse enhetene begynte å gi bort, og tvinger sine eiere å avhende og erstatte sine røykvarslere igjen. Sikker røykvarsler disposisjon kan være en vanskelig prosess, fordi de fleste enhetene er litt radioaktivt. Derfor, ved å bare kaste dem bort i vanlig søppel (som fortsatt er lovlig, forresten) kan vise seg å være helseskadelig.

Bruksanvisning


•  Ikke prøv å demontere røykvarsler, bortsett fra å ta ut batteriet. Dette kan gjøres ganske enkelt ved å vri på røykvarsler over, åpne batterirommet og skyve batteriet ut. Du skal da resirkulere eller avhende batteriet.

•  Kontakt produsenten, Jameson Hjem Products Inc. (2820 Thatcher Rd., Downers Grove, IL 60515), for informasjon om hvordan og hvor du skal sende røykvarsler. Selskapet har en 1-800 hotline: (800) 972-2212.

•  Package røykvarsler i en eske foret med avisen for å sikre at det ikke er skadet underveis. Sende pakken via UPS bakken post (aldri luftpost) til Jameson Hjem Produkter (som er, ved lov, forpliktet til å godta sine detektorer for avhending som spesialavfall) eller butikken du kjøpte den fra.

•  Kontakt en nærliggende farlig avfall anlegget hvis, uansett grunn, er du ikke i stand til å sende røykvarsler tilbake til produsenten.