Hovudside

Fordelene ved Butterfly Orchids

by Walther

Fordelene ved Butterfly Orchids

Sommerfuglen orkide gir nåde og skjønnhet til ethvert hjem; det vil blomstre suspendert i en hengende gryte eller sitter oppreist i en beholder. Den produserer blomster som varer i opptil tre måneder, og noen vil blomstre to ganger i året. Sommerfuglen orkide, også kalt Orkide, hører på Phalaenopsis slekten. Ifølge Orchid Source, ca 3/4 av alle orkideer som selges per år er sommerfuglen orkidé.

Blomster


Sommerfugl orkideer produsere blomstrer som måler 2-5 inches i diameter. Orkideer kommer i en rekke forskjellige fargemønstre som flekker, striper, og faste stoffer. Blomstene kommer i nyanser av rosa, gul, lavendel og hvit. En ordnede stilk støtter blomstene i en spray som mote langs dens lengde. Hver bloom åpnes på 2 til 5 dagers intervaller. Utsette blomstrer til røyk fra sigaretter ovner eller biler vil føre blomstene å wilt og knoppene å skrumpe inn og dø.

Blomst Timing


En fordel av sommerfuglen orkide er at dyrkeren kan drive det til å blomstre på et valgt tidspunkt. Hvis gartneren konsekvent opprettholder romtemperaturen på 78 grader dag og natt, for ca 3-5 uker, vil orkide begynne å gi blomst spray. Når knoppene utvikler, må temperaturen være konsekvent, eller knoppene vil dø. Fuktigheten må heller ikke svinge, eller knoppene vil falle fra anlegget.

Lett


Sommerfuglen orkide vil trives i et hjemmemiljø med bemerkelsesverdig lite lys. Plasser orkide i nærheten av et vindu som vender mot øst eller vest. Hold orkideen ut av solens direkte stråler. Det gjør nytte av tidlig om morgenen og sent på ettermiddagen sollys. Lysrør plassert ca 1 fot over orkide planten vil supplere lys hvis ingen vindu eksisterer for å forsyne anlegget med sollys. Holde lysene på dagtid og slå dem av om natten for å hjelpe simulere orkide naturmiljø.

Vekst Krav om


I motsetning til enkelte orkideer, vil sommerfuglen orkide vokser godt med en moderat luftfuktighet på 50 til 75 prosent. Plassere orkide på et brett fylt med små, fuktige småstein vil bidra til å øke luftfuktigheten rundt anlegget. I vintermånedene, kan fuktighetsnivået i et hjem dip. Vurder å bruke en luftfukter for å bringe hjem fuktighet opp. Hold orkide voksende medium fuktig, men ikke altfor våt. Anlegget har en lys misting hver dag, men beholde orkide blomstene tørr, eller deres levetid vil forkorte. Sommerfuglen orkide liker også bevegelse i luften. Plant Biotechnology prosjektet foreslår å bruke en liten vifte i nærheten av orkide å sirkulere luften.