Hovudside

Hvorfor ville Azalea Blooms Turn Brown?

by Walther

Hvorfor ville Azalea Blooms Turn Brown?

Brune blomster på en azalea plante indikere et alvorlig helseproblem som krever oppmerksomhet av en gartner. Sunn asalea produsere attraktive blomster som forskjønne hagen og tiltrekke fordelaktig insekter til det; når blomstene er usunn, vil hele hagen lide. Behandle azalea å gjenopprette den til helse eller holde anlegget i live.

Årsaker


Hvis azalea blomst i seg selv er den eneste delen av anlegget som ser ut til å være lidelse og snu brun, har azalea Ovulinia azaleae, eller kronblad sykdom på planter. Dette er en soppsykdom som rammer blomster innen en dag av kontraksjon, som er grunnen til at blomstene kan være sunt en dag og brun den neste. Petal sykdom på planter er en alvorlig sopp problem som krever umiddelbar behandling hvis azalea planten er å bli frelst.

Soppmidler


Påfør et soppmiddel utviklet for å behandle asalea eller målrette petal sykdom på planter i særdeleshet. Soppmidler kan fås på hagesentre, hvor lokale eksperter kan være i stand til å tilby stedsspesifikke råd om behandling. Spray soppdreper på azalea i henhold til instruksjonene på pakken for å unngå å skade anlegget ytterligere. Unngå overapplying soppdreper, som overskytende kjemikalier kan skade jorda rundt azalea og svekke hagen generelle helse. Påfør soppdreper med jevne mellomrom.

Kulturell kontroll


Knip av de brune blomstene og fjerne dem fra hagen for å stoppe dem fra å spre soppen til andre deler av anlegget eller andre områder av hagen. Fjern eventuelle falne blader, kronblader eller blomster fra hele azalea anlegg, da disse kan fungere som verts plasser for soppen. Erstatte den omkringliggende jord med frisk jord, som bladet sykdom på planter sopp overlever i bakken også, og legge til mulch til toppen av jorda.

Vanning


Metoden for vanning er viktig for å holde asalea friske etter at de har kontrahert petal sykdom på planter; overhead vanning gjør at vannet bli fanget på bladene og blomstene av anlegget, noe som skaper et sted for soppen å begynne å vokse igjen. Tilsett vann til azalea plante voksende miljø nær bakken for å hindre at vann igjen på bladene og kronbladene. Hold jorden fuktig hele tiden for å holde azalea sunt.