Hovudside

Hvordan lage Old Fashioned Rose Water Perfumes

by Walther

Hvordan lage Old Fashioned Rose Water Perfumes

Lage dine egne parfymer hjemme gir deg muligheten til å unngå bruk av kjemiske midler som tørker huden din og sette flekker på klær. For eksempel, ikke gammeldags rosevann parfyme krever ikke noe harde på huden din. Faktisk, det bare krever 100% naturlige ingredienser. Å vite hvordan å lage gammeldags rosevann parfymer kan du duft huden din uten å være avhengig kommersielle, dyre parfymer.

Bruksanvisning


•  Stuff roseblader i en bred munn en gallon jug. Velg de mest duftende, frodige og attraktive roseblader fra en online kilde eller blomsterhandler. Alternativt kan du bruke din egen ferske blomster. Unngå kvestet, visnet kronbladene.

•  Hell vegetabilsk glyserin ned i kannen. Dette er 100% naturlig og brukes i å lage såper, kremer, parfymer og enda noen matvarer. Det kan fås på nettet eller fra håndverket og hobby forsyne butikkene. Det bidrar til å bevare duften av roser samtidig bevare essensen så det ikke går harsk.

•  Mos innholdet i kannen med en potet masher for tre sammenhengende minutter. Mos kronbladene til en grumsete masse, blande det med glyserin. Hell i destillert vann. Fortsett mose som du helle.

•  Dekk mugge med lokk, perfekt. Rist kannen i to minutter. La den sitte i to dager på et kjølig, mørkt sted.

•  Plasser sil over glassbolle. Rist kannen i ett minutt og deretter helle det over silen. Silen vil skille rosen papirmasse fra rose-farget vann.

•  Bottle den resulterende rosevann parfyme i en 20 til 30 oz. flaske. Legg litt av det til en liten atomizer å holde i vesken din, eller fylle en berg tube med løsningen.