Hovudside

Lite soverom makeover ideer

by Walther

Bor i en liten plass kan være vanskelig, men det er den beste tiden å bli kreativ. Å gjøre en liten plass arbeid handler om kreativitet og visualisering (og et besøk til butikker som bærer oppbevaringsbokser og morsomme plassmaksimerende apparater). Realisere hvor plassen er lagt ut er det første skrittet til å gjøre en god oppussing av en liten plass. Arbeide med at oppsettet er den morsomme delen.

Hyller


Et rimelig alternativ for en liten plass er å installere vegghyller for å få bokhyller eller rariteter av bakken. Installere hyller på veggene åpner opp gulvplass slik at du kan pryde veggene med knickknacks, bøker, bilder og andre ting som gir farge og personlighet til rommet, og fortelle folk som skriv det litt om deg selv.

Skap


Noen mennesker tror skap er bare for klær, men noen skap kan passe kommoder, bokhyller eller skrivebord også. Hvis du har et skap som kan passe noen av disse elementene og fortsatt holde klær, det er verdt å se om du kan sette møbler som du bruker kun for sin grunnleggende funksjon (for eksempel en kommode) i et skap. Dette kan åpne opp gulvplass for å flytte rundt, sette inn nye møbler for eksempel en stol, eller bare holde plassen åpen for flere folk til å passe på rommet.

Loft senger


Loft senger er en fantastisk oppfinnelse, og IKEA og Target bære loft senger til rimelige priser (Tromsø på IKEA er $ 298 for en hems med en stasjonær). Et loft åpner opp plass ved å ta din seng på gulvet og la plassen under sengen for å bli åpnet opp for en kommode, skrivebord, sofa eller gulvplass.

Plastbokser


For ting som ut-av-sesongen klær eller spesiell anledning klær, innkjøp plast oppbevaringsbokser for hyllene i skapet eller under sengen sparer plass og holder elementene godt bevart. Oppbevaringsbokser spenner fra plastbokser til saker som er utformet for å passe kjekk liten pyntegjenstander, så det er lett å trygt lagre selv de mest eksentriske sjanser og ender. Crate og Barrel, Target og andre butikker bære slike oppbevaringsbokser.