Hovudside

Slik installerer en Pony Elektrisk Box

by Walther

Elektriske feil kan føre til boligbranner. Elektrisitet står respekt av brukere siden det kan føre til en persons død raskt. National Electric Code beskytter brukere mot seg selv. The Code etablert standarder for kabling boliger og offentlige bygninger i et forsøk på å redde liv og redusere antall elektriske branner. Folk tenker ikke på elektrisitet som en usynlig fare, men en kortslutning eller sjokk har liten eller ingen advarsel. Det er alltid en risiko for en skjult fare når du arbeider med elektrisitet.

Bruksanvisning


•  Ring den elektriske selskapet og ha dem slå av strømmen til bygningen. Teste de viktigste breaker ledninger ved å berøre et voltmeter til ledninger og sjekke antall ohm registrering. Hvis ingen ohm registrere, er den viktigste strømkilde av.

•  Løft underpanelet dekke av ponni boksen. Skru ponni boksen til sperrene i kjellerveggen. Plasser panelet øyehøyde og parallelt med hovedkretsen panel i kjelleren. Bruk et vater for å sørge for at ponni boksen er rett før du fester den på veggen. Det er en skrue på toppen og en i bunnen. Bruk en oppladbar drill og ettersleps skruer.

•  Fjern 2-15A brytere og 2-lags strømkretser fra hovedkretsen panel. Fjerne disse breakers og kretser skaper rom for de 2-40A pole breakers som trenger installasjon for å mate ponni elektrisk boks.

•  Skjær kablene fra hovedpanelet og koble dem til den nye sub-matekabel. Denne under fôr kabel bringer strøm fra hovedkretsen boksen til ponni elektrisk boks. Twist kabelkontakter på endene av sub-fôr kabelen som går mellom de to boksene.

•  Få en 15-40-40-15 DNPL breaker for hovedkretsen i ponni elektrisk boks. Sett 2-40A breakers i sentrum, slik at de skreve de varme busser av panelet. Nå settes 2-15A kretser på endene av de varme busser av boksen.

•  Sett dekkpanelet tilbake på ponni elektrisk boks. Ingen effektbrytere er installert. Kalle den elektriske selskapet slik at de slår tilbake på strømforsyningen til bygningen.

Tips og advarsler


  • Bruk 12V-batterier for likestrøm til å kjøre arbeidslamper når du installerer ponni elektrisk boks. Du må se hva du gjør når strømmen til bygningen er av.
  • For å være sikker, kan du ringe elektriske selskapet og har selskapet stenge av strømmen til bygningen, men stoler ikke på de gjorde. Alltid teste for elektrisk strøm med et voltmeter før du berører noen elektriske ledninger.