Hovudside

Hvordan fikse en ytterdør lås som har flyttet

by Walther

Dine ytterdør lås sett får mye slitasje over tid. Omsider dørlåsen blir løs og begynner å skifte fra side til side. Dette er på grunn av festeskruene som kan eller ikke kan være synlige. Festeskruene sikre utsiden og innsiden parti av dørlåsen sammen. Fikse en ytterdør lås som har skiftet kan kreve litt demontering av låsen hvis skruene ikke er synlige.

Bruksanvisning


•  Finn skruene på innsiden dørhåndtaket som fester låsen satt til døren. De fleste ytterdører har skruene synlig på innsiden monteringsplate. Skifte dørlåsen tilbake på plass, og skru til skruene med en Phillips-skrutrekker. Du kan se hvor dørlåsen flyttet på døren på grunn av ringen igjen på døren ved låsen satt monteringsplate.

•  Finn det lille sporet eller hull på halsen av den indre dørlås hvis festeskruene er ikke synlig. Stikke en stor binders inn i hullet hvis ditt dørlås har et hull på halsen. Hvis du har en slot, sette inn en liten flat skrutrekker inn i sporet.

•  Trykk innover med skrutrekker eller binders mens du trekker den indre dørlås håndtere bort fra døren. Finne små hakk mellom det dekorative monteringsplaten og døren. Sett flat skrutrekker inn i sporet, og lirke plate av monteringsplaten og bort fra døren.

•  Trekk til løse skruer på monteringsplaten med Phillips-skrutrekker. Skyv monteringsplate over indre dørlås stammen, og over monteringsplaten til den låses på plass. Skyv den indre dørlås knott over stammen. Fortsett å skyve inntil låsepinnen i halsen sikrer håndtaket.

Tips og advarsler


  • Hvis skruene fortsette å bli løst i en kort tidsperiode forårsaker låsen å skifte, anvende en tråd lim på gjengene før tiltrekking.