Hovudside

Hvordan Revive Knockout Roses

by Walther

Knockout roser er en stadig blomstrende rose utviklet av Texas A & M University for å tåle ekstreme Texas vekstforhold som tørke, minusgrader og høy luftfuktighet. Deres popularitet har spredd seg som knockout roser er brukt i kommersielle og private landskap med lave vedlikeholdskrav. Knockout roser generelt er omsorg gratis, men av og til, særlig mellom blomstrende perioder, gamle blomster, battered løvverk og noen døde lemmer kan gjøre knockout rose bush ser ut som det har sett bedre dager.

Bruksanvisning


Hvordan Revive Knockout Roses


•  Fjern ugress fra rundt knockout rose bush så langt som 36 inches fra anlegget slik at du kan identifisere eventuelle svake eller syke lemmer og se hvordan man skal forme anlegget. Også, rake gamle blader og annet hage rusk fra rundt bunnen av anlegget.

•  Beskjær dødt trevirke ved å kutte døde greiner tilbake til et punkt der de møter en hoved stilk eller opprinnelse. Hvis de døde lem går hele veien til bakken uten å møte en viktigste stammen, beskjære det på bakkenivå.

•  Shape anlegget ved å fjerne brukt blomster og uregjerlig vekst ved å kutte lemmer i en 45-graders vinkel og 1/4 av en tomme ovenfor en knopp som vokser utover å trene ny vekst utover. Du kan fjerne så mye som halvparten av en knockout rosebusk når beskjæring, men alvorlig beskjæring vil forsinke neste blomstrende periode på flere uker. Dette er fordi planten blomstrer på nytt treverk og krever en lengre rehabiliteringsperiode.

•  forsiktig jobbe to spader med godt kompostert husdyrgjødsel eller kompost inn i toppen tomme av jord rundt røttene, og påfør en rose gjødsel i henhold til instruksjonene på pakken. Spre gjødsel like utenfor rotsonen, ikke på toppen av rotsonen, som det vil brenne nye røtter som er nær overflaten. Wate kompost og gjødsel godt.

•  Påfør en to-tommers dyp lag mulch rundt bunnen av anlegget og seks inches siste rotsonen. Legg igjen en ett-tommers mellomrom mellom mulch og bagasjerommet på knockout steg for å hindre mugg fra å spre seg til busken som kompost henfall. Holde det jevnt fuktig inntil ny vekst vises.

Tips og advarsler


  • La en knockout rose vokse den første sesongen uten beskjæring slik at det kan bli etablert i landscape.Fertilize som anbefalt på rosegjødsel container etiketten.