Hovudside

Tips for Roof Isolasjon

by Walther

Isolerende taket av et hus vil ikke bare bidra til å holde en underliggende loft plass varm i de kalde vintermånedene, men vil også bidra til å holde hele huset varmt fordi den varme luften som varmeovner produsere ønsker naturligvis å heve seg over den kalde luften i hjemmet ditt. Hvis det ikke er noen isolasjon for å hindre at varm luft stiger opp, kan det flyte ut gjennom små sprekker og hull i taket.

Ventilere når du Isoler


Fordi taket isolasjon er så effektivt for å forhindre luft fra rømmer, må du gi tilstrekkelig plass for ventilasjon. Uten skikkelig ventilasjon, kan luften i hjemmet ditt blir stillestående mens toppen av taket ditt kan utvikle store oppdateringer av isen kjent som isen dammer. Ifølge HomeTips.com, er den beste ventilasjonsløsning for tak isolasjon installere rafter vents. Disse ventilene, som vanligvis består av plast paneler, feste til undersiden av taktro mellom taksperrer. Arbeidere vanligvis installere ventilene ved hjelp av stift våpen og deretter bruke isolasjonsmaterialet over toppen av dem.

Velge materialer


De mest brukte materialer for tak isolasjon er blåst i glassfiber og batt glassfiber. Hvis prisen er ikke et problem, er det beste alternativet å ansette en profesjonell til å installere blåst i glassfiber. Som Be The Builder nevner, krever installasjon prosess som arbeidstakere bruker en tung maskin for å hogge, lo og deretter blåse glassfiber partikler mellom taksperrer. Resultatet er en sømløs dekker av glassfiber isolasjon. I kontrast er batt glassfiber isolasjon vanligvis rimeligere, og installere det gjør for en enklere gjør-det-selv prosjekt. Batt glassfiber består av flere store pads eller tepper, som du installerer individuelt mellom sperrene.

Beskytte din helse


Hvis du planlegger å være aktivt involvert i isolasjonen installasjonsprosessen, ta de nødvendige skritt for å beskytte din helse. I begge sine blåst og batt former, har glassfiber isolasjon potensial til å irritere luftveiene, via luftbårne partikler, og huden, via direkte kontakt. Å hindre innånding av glassfiber partikler, bære en respirator eller - som et minimum - en støv / kirurgisk maske når du installerer tak isolasjon. For å beskytte huden og øynene, bruke lange ermer klær, hansker og vernebriller.

Installasjon Dos and don'ts


Hvis du leier et mannskap til å installere blåst glassfiber isolasjon, Be The Builder anbefaler at du bruker biter av skrap tre til å merke av hvor dypt isolasjonen bør prosjektet ned fra taket når du er ferdig, noe som vil gi arbeiderne et referansepunkt som de er blåser i glassfiber. Hvis du installerer ny batt isolasjon over toppen av eksisterende batt isolasjon, plasserer ny isolasjon vinkelrett på den gamle da dette vil hjelpe forsegle eventuelle eksisterende hull. Med mindre du har eksplisitt tillatelse fra en elektrisk inspektør, aldri dekke en innfelt armatur med isolasjon.