Hovudside

Slik feilsøker en Clutch som engasjerer Barmhjertighet på en John Tractor Deere Lawn

by Walther

Slik feilsøker en Clutch som engasjerer Barmhjertighet på en John Tractor Deere Lawn

John Deere er en av de mest kjente og respekterte merkenavn i plenen og oppdrett utstyr. Selskapets første traktoren ble utgitt i 1947 og det har vært konsekvent produksjon og distribusjon av dem siden den gang. Mens John Deere traktorer er kjent for pålitelighet, kan de oppleve mekaniske problemer. Hvis du har problemer med clutchen engasjerende strengt på din John Deere traktor, kan du feilsøke det i et par minutter.

Bruksanvisning


•  Frigjør slurekopling. Slurekoplingen vil skli hvis traktoren har stått ubrukt i lengre tid på grunn av fuktighet bygge opp som kan føre til at metallet til å feste.

•  Marker en krittstrek over fjærplaten og navet. Slå traktoren på og kjør motoren på ca 1500 RPM før PTO i flere sekunder. Dette bør føre til at clutchen å skli. Prøv dette tre ganger og sjekk kritt linjer etter at for å sørge for at de ikke stilte opp. Hvis linjene er fremdeles jevnt matchet, er slurekoplingen dårlig låst.

•  Kontroller festeskruene og sørge for at de er støttet hele veien ut ved å vri dem mot klokken med en skrutrekker.

•  Sjekk våren plate. Den konkave side av den trenger å være vendt bort fra åket ende.

•  Undersøk hull i clutch. John Deere anbefaler at MX5 og MX6 ha en clutch plate til våren gap av 4mm. MX7 gap bør være 5,7mM. MX8 og MX10 er ment å ha en ring-til-våren gap på 1mm. HX 10 og HX14 er 1 mm, så vel. Hvis gapet størrelser er av, vil clutchen trenger Kjøring og eventuell reparasjon.

Tips og advarsler


  • Hvis clutchen er fortsatt engasjerende strengt eller ikke fungerer som den skal, bør du ha traktoren til service.