Hovudside

Hvordan å holde en Patio Dry Fra Rain

by Walther

Hvordan å holde en Patio Dry Fra Rain

Dekker en uteplass er noen ganger en kritisk del av å nyte plassen, spesielt i regnfulle klima. Du kan dekke en uteplass ved hjelp av én av flere metoder som vil holde din patio tørr. Dette gjør at du kan bruke den selv om nedbør er ventet. Dekker en uteplass også beskytter den hvis du er i midten av å bygge eller renovere plassen. Regn vil raskt ødelegge fersk betong eller maling, noe som gjør at du må starte helt over. Et deksel, vær permanent eller midlertidig, sparer du dette stresset.

Bruksanvisning


•  Installer en uttrekkbar markise eller baldakin som installerer mot husveggen. Trekk kalesjen ut når regnet er prognosen. Trekke kalesjen når du ønsker å nyte solen på terrassen.

•  oppføre en pergola eller lysthus over uteplassen. Disse strukturene er permanente, men tillate fleksibilitet slik at du kan nyte været. Pergolaer er åpne på toppen, men du kan installere et regntett dekke. Disse dekslene er enten permanent eller fleksibel.

•  Sett opp en bærbar ly for eksempel en camping lysthus eller bil ly over uteplassen.

•  Dekk til uteplass i en presenning eller plastfolie. Bruk en presenning med maljer langs siden slik at du kan feste presenning til terrassen for å stoppe den fra å bli blåst av vinden. Bruk en presenning hvis du venter for betong tørke, eller hvis du har malt og malingen er tørr å ta på, men trenger å kurere.