Hovudside

Stell av rustfritt stål Gryter

by Walther

Stell av rustfritt stål Gryter

Fordelene med rustfritt stål kokekar er mange. Foruten å være miljøvennlige og helt resirkulerbart, det er porøs og lett å rengjøre. Rustfritt stål vil ikke lett rust eller chip, så det vil fortsette å se slank i mange år samtidig aldri påvirker smaken av maten du koker i den. Med riktig stell og rengjøring, kan rustfritt stål potter vare livet ut.

Rengjøring rustfritt stål Gryter


Mens rustfritt stål kan vaskes i oppvaskmaskin, det skal fortsatt være hånd vasket når du først hente den hjem. Bruk varmt såpevann og en ren svamp eller klut. Hvis det er et klistremerke eller prislappen for å fjerne, bør det varmt såpevann hjelpe; for rest limet som ikke vil gå av, gni den med en klut dyppet i isopropylalkohol til alle spor av klistremerket er borte. Tørk av potten med en myk ren klut eller håndkle.

Grunnleggende omsorg Retningslinjer


Unngå å tilsette salt til vann i en rustfri stålkanne inntil det koker slik at det ikke forårsaker gropkorrosjon. Gropkorrosjon er små hull som kan dannes på bunnen av potten, og mens det ikke vil påvirke kvaliteten av kokekaret, vil det påvirke estetikk.

Overoppheting kan føre til misfarging i form av brune og blå flekker. Forvarm alltid rustfritt stål kokekar på lav varme til gradvis varme den opp.

Unngå bruk av blekemiddel eller ammoniakk på potter som deres bruk kan føre til skade. I stedet velger mildere rengjøringsmidler som eddik eller natron.

Fjerne Burnt Stuck-On Food


Når middags opprørere og bestemmer seg for å klamre seg til potten i stedet for å vaske bort som det skal, er det flere måter å spare deg for tid og krefter mens vinne kampen. Skvett oppvaskmiddel i potten, og fyll den med varmt vann. Plasser den på komfyren og sakte bringe den til en byll. Tillate såpevann til å koke i 10 minutter før du tar gryten fra varmen og la den avkjøles. Når vannet er kult, vaske potten og bruke en skuresvamp å bidra til å fjerne eventuelle gjenværende partikler.

En annen enkel metode er å fylle potten med varmt til varmt vann og legg en tøymykner ark i den. Tillate potten for å suge over natten, og i morgen, vil maten har avmagnetisert gjør det mye lettere å rengjøre. Hvis tøymykner ark ikke er tilgjengelig, kan du sub i 2 ss. av flytende tøymykner for samme resultat.