Hovudside

Hvordan å rengjøre og fjerne flekker fra et tak

by Walther

Hvordan å rengjøre og fjerne flekker fra et tak

Holde hjemmet ser sitt beste er viktig for mange huseiere. Når du utfører rutinemessig vedlikehold du kan se over taket ditt. Som andre ytre områder av ditt hjem, blir taket skittent, snusket og selv farget. Taket gir den ideelle avl miljø for mugg, mose og alger, som la skjemmende flekker på taket ditt. Heldigvis kan du fjerne flekker fra taket ditt uten å bruke sterke kjemikalier.

Bruksanvisning


•  Fyll en bøtte med 2 liter vann og tilsett 2 kopper oksygen blekemiddel. Blande innholdet sammen med en lang håndteres skje til oksygen blekemiddel er grundig oppløst. Fyll en hagesprøyte med en gallon av blandingen.

•  Prop en stige mot hjemme i nærheten av området av taket du vil klatre på. Be et familiemedlem eller en venn til å holde stigen stødig mens du klatrer opp. Når du er på taket, spør personen til hånd du rengjøring verktøy og bøtte fylt med rengjøringsblandingen.

•  Sweep rusk - slik som blader og kvister - av taket med en børste kost. Fukt taket med en vannslange.

•  Spray blekeblanding på taket og la den sitte i 30 minutter. I løpet av den tiden, ikke la blandingen tørke. Fortsett å påføre blandingen hvis taket begynner å tørke.

•  Dypp penselen kost i rengjøringsblandingen og skrubb taket. Alltid se dine omgivelser slik at du ikke faller av taket. Skyll taket rent med en vannslange.