Hovudside

Fordelene av plastavfall Pipes

by Walther

Fordelene av plastavfall Pipes

Hvor byens byggeforskrifter brukes til å tillate husholdning kloakknettet å være laget av bly og leire, i dag PVC (polyvinylklorid) og ABS (akrylnitril-butadien-styren) plast avløpsrør er akseptert av kode, og i noen områder støpejernsrør er tillatt. Flere hensyn gjør plast avløpsrør ønskelig for noen programmer.

Holdbarhet


Både PVC og ABS kloakkrør er tøff og holdbar, og hvor støpejernsrør er sprø og vil sprekke hvis uhell slo, vil plastrør tåle harde slag uten å bryte.

Sterke ledd


Ved påføring av PVC eller ABS sement til rørendene og kopling for å lage en skjøt, blir sementen ikke opptre som en lim, men delvis smelter hvert rør overflate. Når koblingen er skjøvet inn på røret, de smeltede plastoverflater tørke i løpet av sekunder, og det dannes et ledd som, hvis den er installert på riktig måte, ikke vil lekke ut, og vil være tøff og holdbar som hvilken som helst annen del av kloakkledningen.

Enkel installering


Støpejernsrør er tung og stor forsiktighet må tas når du installerer dem, spesielt vertikale seksjoner hvor en person skal holde røret på plass mens en annen installerer rørskjøten. Plast rørseksjoner, men er lett og enkel å manøvrere i posisjon. Selv støpejern er vanligvis kuttet med et spesialverktøy som kalles et blunk cutter og sluttet med en gummikobling og stålhylse, er plastrør enkelt kuttes med en standard håndsag eller sirkelsag, og passer sammen med koblinger som lett glipper på rørendene . Både rør og koplinger er lett tilgjengelig i DIY VVS avdelinger.

Lave installasjonskostnader


Fordi jern er en tett metall og er ikke så lett tilgjengelig som PVC eller ABS, bare koster mer å kjøpe enn enten type plastrør. Det er også raskere å installere PVC og ABS enn støpejern, som kutter ned på installasjonskostnader. Til slutt, hvis feil er gjort i løpet av røret måle- og skjæreprosessen, er kostnaden for å fikse feilen langt mindre med PVC eller ABS enn med støpejern.