Hovudside

Hvordan du velger et Enkelt ettgrepskran

by Walther

En enkelt ettgrepskran er mye mer praktisk i forhold til en dobbel ettgrepskran: Det er bare én håndtaket for å slå. Du trenger ikke å slå to ulike knotter for å få vann til den perfekte temperaturen. Denne typen kran er funksjonelt, samt stilig. Erstatte den gamle kranen med en nyere en kan virkelig gran opp kjøkken eller bad.

Bruksanvisning


•  vurdere innredning av rommet. Stilen av kranen du velger bør matche rommet. Kanskje kjøkkenet er rustikk; du ville ikke ønsker å sette en skinnende, moderne tappekran der inne. Innse at det er mange nyere stiler kommer ut slik at alternativene vil være omfattende.

•  Tenk på dine behov. Hvis kranen går på kjøkkenet, trenger du kranen dreie for deg å bruke begge sider av en dobbel eller en ekstra bred enkel vask, som er vanlig i et kjøkken. Hvis det kommer inn på badet, vil dette ikke være et problem. Også vurdere størrelsen du leter etter, da disse kranene kan være høy og buet eller kort og rett.

•  Kjenn forskjellen mellom topp mount og bunn montere kraner - Toppmontert er enklere å installere, men bunnen mount ser litt renere.

•  Gå til din lokale Oppussing butikken og se på skjermene. Leke med spakene og finne en som føles behagelig.

Tips og advarsler


  • Hvis din nåværende vasken har tre hull i det (to for temperaturkontroll og en for kranen selv), se etter en ettgreps armatur med et bredt grunnlag. På den måten vil det dekke opp de eksisterende hullene.
  • Tenk å få en kran med en sprøyte som trekker ut. Hvis du bruker sprøyta ofte, vil du spare tid og penger ved å innlemme det i kranen du kjøper.