Hovudside

Hvordan Design en swing sett med Wood

by Walther

Hvordan Design en swing sett med Wood

Utforme en tre lekestruktur er et kreativt prosjekt med et bredt spekter av muligheter. Ved å designe din egen lekekonstruksjon, er du i stand til å møte dine spesifikke behov og ønsker. Strukturen kan være en enkel struktur som inkluderer et par svinger og et lysbilde, eller det kan en forseggjort struktur som består av mange forskjellige typer komponenter. Du er bare begrenset av din fantasi og budsjett. Denne artikkelen vil hjelpe deg å avgjøre hva som skal inkluderes i din lekekonstruksjon og hvordan å designe det for å passe din plassering.

Bruksanvisning


Utforme en Outdoor Play Struktur


•  Bestem et budsjett for din lekekonstruksjon. På grunn av de utallige designmuligheter, kan budsjettet påvirke utseendet på det endelige prosjektet. Stille et budsjett vil hjelpe deg å avgjøre hva som skal inkluderes i din lekekonstruksjon og hva du skal utelate. På grunn av alle de attraktive muligheter, uten en etablert budsjett kan du ende opp med å bruke langt mer enn du forventet.

•  Bestem hvor du ønsker å bygge din struktur. Nettstedet bør være fri fra naturlige og menneskeskapte hindringer. Det er viktig at området være plassert på et sted hvor vann vil renne bort fra lekeområdet. Hvis planen omfatter grave hull eller flytte skitt, kontakt med en underjordisk verktøy plassering service. Disse tjenestene, utnytte spesielle kart og detektorer, vil markere hvor eventuelle kabler eller rør er plassert. I noen stater er det ulovlig å grave uten først å ha underjordiske verktøy merket. Se "Resources" seksjonen for et nettsted som liste disse tjenestene fra staten.

•  Bestem hva slags komponenter du ønsker å inkludere i lekekonstruksjon. Husk tidene til de som skal spille på struktur. Husker, sklier, tårn, klatrere og broer er vanlige tre spill struktur komponenter. De fleste større lumberyards vil lager en rekke prefabrikkerte komponenter. Sjekk ut "Ressurser" for liste over elektroniske kilder for komponenter. Legg merke til høyden, bredden og lengden av hver komponent, og en hvilken som helst påkrevet bærestykker.

•  Tegn en skisse av lekeområdet på millimeterpapir. Størrelsen på området og størrelsen av kvadratene på millimeterpapir vil bestemme omfanget man bruker. En god tommelfingerregel er at hver rute på rutepapir tilsvarer én kvadratmeter. Hvis du utformer en stor struktur, kan det være nyttig å tape flere biter av millimeterpapir sammen. Tegne figurer til å representere noen hindringer som ligger utenfor lekeområdet, men er nær nok til å påvirke utformingen. Tegn en kompasspilen peker mot nord.

•  Skjær ut figurer fra flere ark med millimeterpapir til å representere de ulike komponentene i strukturen ved hjelp av samme skala som din disposisjon. For eksempel, hvis omfanget av disposisjonen er en boks tilsvarer én kvadratmeter og lysbildet du tenkt på blant annet er seks meter lang og to meter bred, og deretter klippe ut en rektangulær form som er seks kvadrater lang og to ruter bred. Fortsette å kutte ut figurer til å representere hver enkelt av komponentene. Etikett eller fargekode hver komponent. Komponenter som må være festet til hverandre bør være merket eller fargekodet som sådan.

•  Begynn å legge ut dine figurer på millimeterpapir disposisjon. Flytt hver komponent rundt til du oppnår design du ønsker. Legg merke til at skred skal plasseres bare mot øst eller nord for å unngå å bli farlig varmt på grunn av søndag ettermiddag. Når du har alle komponentene i ønsket posisjon, sikkert tape dem på plass. Du er nå klar til å begynne en handleliste for din lekekonstruksjon.