Hovudside

Hjem rette for Floor Polish

by Walther

Hjem rette for Floor Polish

Hjem rettsmidler for polering alle typer gulv er nyttige fordi de kan eliminere sterke kjemikalier som brukes i kommersielle rengjøringsmidler og noen ganger spare deg for penger. Hjemmelaget gulvpolish er like effektive, og er vanligvis laget av vanlige ingredienser som finnes i den gjennomsnittlige husholdningen. Prøv ulike alternativer for rengjøring av gulv i hjemmet ditt og avgjøre om å kjøpe polsk fra butikken er nå en saga blott.

Tregulv


Tre er den foretrukne gulvbelegg for mange mennesker. Skjønnheten og holdbarhet av tre vil matche eller overgå alle andre alternativ, men det krever spesiell omsorg. Det er tilsynelatende uendelige muligheter på butikkhyllene når det gjelder omsorg for tregulv, men en enkel hjemmelaget tre gulvpolish kan bety at du aldri trenger å kjøpe ett nytt.

Rengjøre gulv grundig ved å feie og bringe dem til en skinne ved hjelp av hvit eddik og vegetabilsk olje, ifølge Det gamle Farmerâ € ™ s Almanac webområde. Du har mest sannsynlig disse elementene på kjøkkenet, og selv om du dona € ™ t, de er ganske billig og lett tilgjengelig.

Bland like deler av eddik og vegetabilsk olje grundig i en bolle eller liten bøtte og gni blandingen på tregulvet. Tørk og buff polsk av gulvet med en ren, tørr klut, og bringe gulvet til en skinne. Eddik vil rense treverket, og oljen vil fukte den.

Wood Floor Alternativ


For en effektiv gulvpolish alternativ, bruker bivoks som effektiv ingrediens for å bringe tregulv til en skinne, ifølge The New Zealand Railways magasin webområde.

Riv 1/4 pund av bivoks i en kjele, og tilsett en unse av hvit glyserin såpe. Helle en halvliter terpentin over det, og la den oppløses.

Kok opp en halvliter vann på ovnen for å fjerne eventuelle urenheter, og la den avkjøles. Tilsett vann til terpentin og bivoks blandingen, og hell det gjennom en trakt inn i en flaske. Skru en cap på tett og riste flasken kraftig før det blir skummende og kremet ute.

Bruk blandingen som du ville enhver annen gulvpolish: Hell den på gulvet, og bruke en ren, tørr mopp eller klut for å gni det inn, deretter buff den av.

Malt treverk


Hvis tregulv er malt, rengjør dem med en mild løsning som inneholder en teskje av alkalisk vask brus vanligvis brukes i vaskerom med en gallon av varmt vann. Mopp gulvet normalt å bli kvitt alle buildup og skitt. Bruk ovennevnte tregulv middel for å polere malt gulv til en skinnende overflate.

Vinyl og linoleum


En enkel blanding av vann, eddik og babyolje vil polere vinyl- og linoleumsgulv effektivt, ifølge EarthEasy.com.

Bland en kopp hvit eddik og noen dråper babyolje i en gallon av varmt vann, og rør. Bruk den resulterende blanding som en mild polish som vil bringe disse typer gulv til en skinne.