Hovudside

Forslag til Fjerne klistremerker fra ståldører

by Walther

Klistremerker er ofte brukt på dører i løpet av ferien for å dekorere, for merknader og innlegg (No Smoking eller Vennligst tørke føttene) eller adresse nummeretiketter. Noen ganger barn føler behov for å "pynte" på egen hånd, plassere klistremerker der de bare ikke hører hjemme. Hvis du vil ha et klistremerke av din ståldør, må du vite hvordan du skal fjerne det før du prøver å bare rive det av, noe som kan skade både malte og umalte ståldører.

Malt eller Ferdige Dører


Bruk en damp renere å fjerne klistremerket med en kraftig strøm av damp. Dampen vil smelte limet backing av klistremerket og gjør det enkelt å fjerne det med en plast sparkel eller en kjøkkenslikkepott. Hvis du ikke har en damp renere, kan du bruke en våt klut til å fukte området og en hårføner for å varme opp klistremerke for den samme smelteeffekt som damp renere ville ha. Aceton og andre sterke kjemikalier kan skade lakken på døren din og kan også fjerne malingen rundt hele området som du bruker den til.

Umalt og Unfinished Doors


Suge en bomullsdott i aceton neglelakkfjerner eller spray smøremiddel, og utslette den på klistremerket. Ikke bruk noen form for skurebørste eller skureputer som stålull som kan lage riper i metall. Å fjerne klistremerket etter at den er mettet med neglelakkfjerner eller spray smøremiddel, bruk en myk bomullsklut eller en tørr bomullsdott. Vask området med såpevann etter fjerning, som aceton i neglelakkfjerner kan korrodere stål etter langvarig kontakt.