Hovudside

Vessel Sink Installation Guide

by Walther

Vessel Sink Installation Guide

Et fartøy vasken er bolle formet og ofte hviler på telleren. Disse Servanter er tilgjengelig i et utvalg av materialer som stein, marmor, tre eller glass, og er moderne tillegg til ethvert hjem innredning. Det er mulig å installere et fartøy synke selv med noen grunnleggende verktøy uten å måtte ansette en profesjonell rørlegger for å fullføre jobben.

Bruksanvisning


•  Bor et ett-tommers hull i benkeplate for vasken avløp. Sjekk at det er god plass for avløp og vannforsyning linjer. Det må være minst to inches mellom den øvre kanten av vasken bolle og kranen.

•  Stable monteringsringen, svart skive og deretter vasken bolle direkte på hullet du opprettet. Klem ut en tynn perle av silikon caulk rundt bunnen av vasken med en caulk pistol.

•  Koble avløpsrøret til P-felle eller S-felle under vasken og stram til mutterne med en rørtang. Dekk røret med en klut for å unngå riper.

•  Sett dreneringsrøret gjennom hullet i benkeplate og vask, og kontroller at den ligger tett i dreneringsåpningen. Koble avløps til røret gjennom åpningen i vasken. Stram med en rørtang.

Tips og advarsler


  • Sørg for at du alltid feste sluket før du installerer vasken bolle til benken.