Hovudside

Hvordan Clean Hekle filleryer

by Walther

Hvordan Clean Hekle filleryer

I stedet for å hekle et teppe fra garn, kan du bruke en stor krok og hekle en fra en rekke fille strimler bundet sammen for å lage en hekle fillerye. En tradisjonell element hjemme i en rekke dekor stiler, dekker et hekle fillerye gulvet mens resirkulering filler strippet fra gamle plagg eller husholdningsartikler. Som med andre typer gulvbelegg, rene hekle filleryer jevne mellomrom for å holde dem i god stand, og for å beskytte gulv mot slitasje.

Bruksanvisning


•  Ta teppet utenfor. Iført en støvmaske, riste skitt og rusk fra teppet vindretningen av din plassering.

•  Påfør skumming eller pulverisert teppe renere i et tykt lag på teppet. Arbeid renere inn i teppet med en myk børste. La renere å sitte på teppet i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Vacuum bort støvsugeren fra teppet. La hekle fillerye å tørke i henhold til renere produsentens instruksjoner, hvis det er aktuelt.

•  Snu teppet over å rengjøre den andre siden når den første siden er helt tørt.

Tips og advarsler


  • Som et alternativ til å rense teppet én side om gangen og venter på det tørke før du blar den, henge teppet på en rail eller klessnor utenfor for å rengjøre den. Middelet på begge sider samtidig. Ta det ned å støvsuge teppet og sett den på skinnen eller klessnor til å tørke.
  • Selv kan vaskes noen hekle filleryer maskin, de blir veldig tung og ta lang tid å tørke når helt nedsenket i vann. Plassere teppet på gulvet før det er helt tørt, kan det skade gulv overflate eller fremme mugg og mugg vekst i teppet.