Hovudside

Slik gjenoppretter borrelås

by Walther

Slik gjenoppretter borrelås

Hvis du har kommet til å respektere den utholdenheten borrelås, har du sannsynligvis bli frustrert når du kommer for en borrelås for å sikre en skjøteledning, bare for å finne stroppen rakne i hendene. Slitasje og spesielt en opphopning av hår, skitt og annet rusk kan redusere den fantastiske klebrig utholdenhet av borrelås. Men tilstanden er ikke permanent. I noen få trinn kan du gjenopprette borrelås.

Bruksanvisning


•  Trekk fra hverandre de to delene av borrelås og legg dem på et bord. Legg merke til at en seksjon er myk og den andre er ganske vanskelig og pigget. Dette er hvordan borrelås oppnår "krok-og-lås" teknologi som gjør stroppene holde sammen.

•  plukke forsiktig ut noen synlig hår, fuzz, string, lo og annet rusk fra begge seksjoner med fingrene. Hvis noen partikler forbli fanget, bruker tannpirkere eller pinsett for å fjerne dem.

•  Rull opp et stykke maskeringstape flere ganger over og bruke den til å fjerne eventuelle gjenværende rester fra den mykere delen av borrelås. Gjenta DAB-og-lift prosedyre med pakking tape for sta rusk.

•  Comb rusk fra den harde delen av borrelås med ditt valg av husholdning verktøy, men starter med en ertende kam. Kammen er ideell fordi den ene siden er en fintannet kam og den andre er en større kam, og begge sider fungere godt for å fjerne rusk fra den harde, klissete delen av borrelås. Hvis du ikke har en ertende kam, prøv en liten klesbørste eller liten stålbørste i stedet.

•  Vask de to borrelås seksjoner i varmt såpevann og la dem lufttørke.

•  Spray borrelås seksjoner med anti-statisk spray, som vil hjelpe frastøte smuss og rusk fra samler og redusere utholdenheten Velcrobåndene.